Uğur Uzunel İki Yabancı dizisine katıldı

Uğur Uzunel İki Yabancı dizisine katıldı
Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı karakterle beğeni toplayan Uğur Uzunel İki Yabancı dizisine katıldı.

İki Yabancı hakkında uzun süredir konuşulan ve uzun süredir planlanan bir dizi. Med Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin başrolünde ünlü isimler Burak Deniz ile Hande Erçel yer alıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin önümüzdeki sezon ekrana gelmesi planlanıyor. Ethem Özışık tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Kanalın iddialı yapımlarından olması beklenen ve bir macera ve aşk konusunu ele alan dizinin kadrosuna son olarak bir isim daha katıldı. Hikayede Hande Erçel’in canlandıracağı Leyla karakterinin abisi Tahir karakteri olarak anlaşılan oyuncu son dönemin öne çıkan başarılı isimlerinden Uğur Uzunel oldu. Başarılı oyuncunun İki Yabancı dizisinde Leyla’nın abisi olarak kritik bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Uğur Uzunel Tahir olarak İki Yabancı’ya katıldı

Med Yapım tarafından hazırlıkları aylar önce başlayan önce yaz sezonunda ekrana geleceği açıklanan ancak daha sonra bu karardan vazgeçilerek yeni sezon için hazırlıkları süren iddialı dizi İki Yabancı’nın hazırlıklarında sona gelindi. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin ağustos ayının 3. Haftasında sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Etem Özışık tarafından kaleme alınan dizide Leyla adlı bir savcı ile Kenan adlı bir habercinin heyecan veren macera dolu ilişkileri ve gerilimli anlar seyirciye aktarılacak. Bir savcının bir cinayeti araştırması ve aynı cinayeti haber yapmak isteyen bir televizyoncunun yer aldığı bir hikayeyi ele alacak dizide Burak Deniz Kenan adlı televizyoncuya, Hande Erçel ise Leyla adlı savcıya hayat verecek. Dizide Savcı Leyla’nın abisi Tahir karakterini ise sektörde son zamanlarda öne çıkan ve performansıyla cast listelerinde üst sıralara tırmanan Uğur Uzunel canlandıracak. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlayacağı öğrenildi.

Uğur Uzunel yapımları neler?

Son dönemin başarılı isimleri arasında yer alan ve özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisindeki performansı ile büyük takdir toplayan Uğur Uzunel bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Ağır Roman Yeni Dünya, Şeref Meselesi, Aşk ve Mavi, Halka, Afili Aşk, Masumlar Apartmanı, Sıfırıncı Gün, Aşıklar Bayramı, Rüyanda Görürsün, Magarsus, Kumdan kale, Evdeki Yabancılar, İkimizin Yerine, Her Şey Yolunda ve Anka yer alıyor.

05-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar