Şarkıcı Gülşen Tutuklandı

Şarkıcı Gülşen Tutuklandı
Ünlü şarkıcı Gülşen konserinde imam hatiplilere yönelik olduğu iddia edilen konuşmaları sebebiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak hapse gönderildi.

Müzik ve magazin dünyasına düşen son dakika haberi bir anda herkesi şoke etti. Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözler sebebiyle gün içinde göz altına alınan ünlü şarkıcı Gülşen akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama iddiasıyla gün içinde göz altına alınan ve başlatılan soruşturma sonunda savcının tutuklama talebi mahkeme tarafından kabul edildi ve ünlü şarkıcı Gülşen tutuklanarak hapse gönderildi. Bu son dakika gelişmesi ve Gülşen’in tutuklanarak yargılanmak üzere hapishaneye göndermesi magazin basını ve sosyal medyada bir anda gündem oldu. Gülşen’in hapishaneye gönderilmesi özellikle sosyal medya kullanıcılarını tam anlamıyla ikiye böldü ve bir kısım ünlü şarkıcının tutuklanmasının sert bir karar olduğunu savunurken bir kısım taraf ise bu durumu haklı buldu.

İfadesi Ortaya Çıktı

Öbür taraftan ünlü şarkıcının gözaltında verdiği ifade de ortaya çıktı. Gülşen verdiği ifade de “ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Benim kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı imamdır. Arkadaşlarla kendi aramızda aptal, salak, sapık olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Miraç’ın soy ismini ve iletişimini hatırlamıyorum. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur. Bu konuşma konserin hatırlamadığım bir aşamasında muhtemelen şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Ben orkestrama hitaben beni seyircilerin arasında omuzlarınızda taşıyın demem üzerine bana orkestra arasından seni imam taşısın şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç’la aramızda geçmiştir” ifadelerini kullandı.

Suçlamayı Kabul Etmedi

Ünlü şarkıcı Gülşen savcılıkta verdiği ifadenin ardından mahkeme sevk edildi ve burada hakim karşısına çıktı. Gülşen burada kendisi hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Gülşen savunmasında “şakalaşmanın herhangi bir gruba yönelik nefret içerikli olarak algılanması beni çok üzmüştür. Suç işleme kastım yoktur. Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmesini talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Ancak mahkeme Gülşen’in tutuklanmasına karar verdi. Ünlü şarkıcı Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’ne gönderildi.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar