Kusursuz Kiracı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Kusursuz Kiracı Hangi Gün?

Kusursuz Kiracı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Kusursuz Kiracı Hangi Gün?
Fox TV’nin yeni sezon dizisi ‘Kusursuz Kiracı’nın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu! Dizinin Afişi ve tanıtımı yayınlandı. Kusursuz Kiracının konusu ve Oyuncu kadrosu

Eylül ayının yaklaşması ile kanallar için yeni sezon başlıyor. Yeni sezonda birçok yeni dizi ekranlarda izleyici ile buluşacak. Fox TV’nin de yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri olan ‘Kusursuz Kiracı’ dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Yapımını MF yapım’ın imzasını taşıdığı dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Nermin Yıldırım’ın kaleme aldığı dizi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Kusursuz Kiracı’nın başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar paylaşıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği dram türündeki dizinin fragmanı yayınlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde dizinin Afişi de yayınlandı. Dizinin ilk bölüm fragmanı ve tanıtım fragmanına izleyiciden büyük ilgi oldu. Yayınlanan fragman ve konusundan entrika, macera, gizem ve korku öğeleri dikkat çekiyor. Kusursuz Kiracı yazar Nermin Yıldırım’a ait ‘Ev’ romanındaki ‘Evi Yak’ öyküsünden hareketle uyarlandı. İşte dizinin yayın tarihi, afişi ve ilk bölüm fragmanı…

Kusursuz Kiracı Dizisinin Tanıtım Fragmanı

Kusursuz Kiracı Dizisi 30 Ağustos Salı Günü Fox TV’de Yayınlanacak!

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisi 30 Ağustos Salı akşamı ilk bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

MF Yapım’ın üstlendiği, bir apartmanda yaşayan insanların etkileyici hikayelerini konu alan Kusursuz Kiracı her hafta Salı saat 20.00 de Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Her hafta Salı akşamı izleyiciyi ekrana kitleyecek dizinin ilk bölüm fragmanı ve Afişi…

Kusursuz Kiracı Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Ana karaktere Dilan Çiçek Deniz’in hayat verdiği Kusursuz Kiracı’da yeni taşındığı apartmandaki gizemli olayları konu alınacak. Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Mona karakteri, yetimhanede büyümüş genç bir kadındır. Son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklaması vakalarının haberini yapmakta olan bir internet gazetesinde çalışmaktadır.  

Mona, bir gün yine yangın haberi yapmak üzere gittiği yerde aynı haberi yapmaya gelen fotoğraf muhabiri Yakup (Serkay Tütüncü) ile karşılaşır. İçtwn içe birbirlerinden hoşlanmakla birlikte, tümüyle zıt karakterlere sahip oldukları için didişe didişe haberi yaparlar. Mona bu haberin dönüşünde zaten kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne koyduğunu görür ve artık evsiz kalmıştır. Şimdilerde polis olan arkadaşı Leyla (Melisa Döngel) ile aynı zamanda yetimhaneden arkadaşlardır. Gizli görev peşinde olduğundan yeni tanıştığı Yakup’un, sonradan garip bir mimariyle ikiye bölünmüş olan evine kiracı olma teklifini geçici bir çözüm olarak kabul etmek zorunda kalır. 

Yuva Apartmanı’na taşındığı ilk günden itibaren Mona bu apartmanda garip işler döndüğünü fark eder. Komşuların gizemli tavırlar takınması ve komşuların da onun apartmana taşınmasından hiç memnun görünmemeleri ilgisini çeker. Apartmanda sıra dışı işlerin döndüğü bellidir ancak Mona neler olup bittiğini anlayacak zaman bulamadan, hiç beklenmedik, ciddi bir problemin içine düşer.

Kusursuz Kiracı dizisinin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz (Mona Ünkap) ve Serkay Tütüncü (Yakup Ortaç) rol alırken, dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Melisa Döngel (Leyla), Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz (Suzi Dinç), Umut Kurt, Nilsu Yılmaz (Pelin Polat), Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar (Mademe Vula) gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.




25-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar