Dilan Çiçek Deniz Amadeus'ta

Dilan Çiçek Deniz Amadeus'ta
Şu sıralar Kusursuz Kiracı ile yeniden ekranlarda yer alacak olan Dilan Çiçek Deniz sürpriz bir tiyatro oyunuyla da sevenlerinin karşısında yer alacak.

Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı dizilerle seyircinin kalbinde taht kuran ünlü ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz şu sıralar büyük bir heyecan yaşıyor. Ünlü oyuncu şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Kusursuz Kiracı adlı dizide rol alırken aynı zamanda da bütün oyuncuların gönlünde yer edinen tiyatro sahnelerinde de boy göstermeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu son birkaç sezondur peş peşe üst düzey yapımlarda yer almıştı. Çukur, Alev Alev ve şimdi de Kusursuz Kiracı dizisinde rol alan güzel oyuncunun rol alacağı tiyatro oyunu ise son yıllarda kapalı gişe oynayan Amedeus oyunu olacak.

Dilan Çiçek Deniz Amedeus’ta!

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen Amedeus’ta güzel oyuncunun Constanze karakterini oynayacak. 70 kişilik dev kadrosuyla şu sıralar kapalı gişe oynayan oyun 3 sezondur seyirciyle buluşuyor. Oyunda üç sezondur Constanze karakterini oynayan Özlem Öçalmaz’ın hamileliği nedeniyle yeni sezonda olmayacak olması sebebiyle bu karakter için ilan Çiçek Deniz’le anlaşıldı. Oyunda yer alan oyuncular arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Oyunun oyuncuları arasında

  • Selçuk Yöntem
  • Tansu Biçer
  • M. Coşkun Ülgen
  • Kevork Türker
  • Sabri Özmener
  • Yiğit Pakmen ve
  • Murat Yılmaz yer alıyor

Dilan Çiçek Deniz’den Açıklama

Amedeus adlı oyunda Constanze karakterini canlandıracak olan genç ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunla ilgili düşüncelerini açıkladı. Dilan Çiçek deniz yaptığı açıklamada “Amadeus dünya ve Türk tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir eser ve tam üç sezondur kapalı gişe sahnelenen bir oyun. Bu büyük prodüksiyonda usta oyuncular ile aynı sahneyi paylaşacağım için çok heyecanlı ve mutluyum” ifadelerini kullandı. Amedeus yeni sezonu 21 – 22 Eylül tarihlerinde Zorlu PSM’de açacak. Peter Shaffler tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu tarafından yönetilen oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlandı. Oyun 18. Yüzyılda Viyana’da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını konu alıyor. Oyunda genç ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in sahne performansı oldukça merak ediliyor.

25-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar