Akrep Dizisine Yeni Oyuncu

Akrep Dizisine Yeni Oyuncu
Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan dizilerden biri olan Akrep’in kadrosuna Çağdaş Onur Öztürk dahil oldu.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden biri olan akrep bu sezonun iddialı dizilerinden biri olarak ön plana çıksa da ne yazık ki umduğu başarıyı yakalayabilmiş değil. Dizi 1441 Prodüction tarafından hazırlanırken kadrosunda da oldukça ünlü isimleri barındırıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim gibi başarılı isimler yer alırken diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Başarılı ve genç oyunculardan biri olan Çağdaş Onur Öztürk’ün 13. Bölümünden itibaren Akrep dizisi oyuncu kadrosunda rol alacağı öğrenildi. Dizide bir mafya liderini Ahmet Karadağ karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncunun diziye ve hikayeye dahil olmasıyla Akrep’te pek çok şeyin değişeceği konuşuluyor.

Akrep’e Dengeleri Değiştirecek Karakter

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon yayın hayatına başlayan dizilerden biri olan Akrep yeni bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil ediyor. Dizide Ahmet Karadağ karakterini canlandıracak Çağdaş Onur Öztürk diziye 13. Bölümle birlikte dahil olacak ve tüm dengeleri değiştirecek. Ahmet Karadağ karakteri dizide güçlü bir mafya lideri olarak rol alacak ve acımasızlığı ile ün yapacak. Dizide Ferda karakteri ile kimsenin bilmediği bir geçmişi olan Ahmet Karadağ’ aralarındaki yarım kalmış bir hesabı kapatmak için Ferda’nın peşine düşecek. Dizide birçok dengeyi sarsacak olan Ahmet Karadağ’ın girmesiyle diziye yeni bir soluk gelmesi ve reytinglerin yükselmesi umuluyor.

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

13. bölümle birlikte Akrep dizisinde Ahmet Karadağ karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncu Çağdaş Onur Öztürk 16 Ağustos 1979 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından önce Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünü ardından da Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu ilk olarak Gazi adlı dizi ile oyunculuğa başlamıştır. Pek çok yapımda rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Avlu

·         Yuvamdaki Düşman

·         Kış Güneşi

·         Diriliş Ertuğrul

·         Yaz’ın Öyküsü

·         Aşktan Kaçılmaz

·         Sarmaşık

·         Kendine İyi Bak

·         Böyle Bitmesin

·         Kuzey Güney

·         Sakarya Fırat

·         Doğruluk Ekseni

·         Gazi

28-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar