Sarmaşık Zamanı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Sarmaşık Zamanı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı
TOD’da yayınlanacak olan ve merakla beklenen yeni dizilerden olan Sarmaşık Zamanı’nın ilk fragmanı yayınlandı. Dizide Onur Tuna başrol oynuyor.

Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlayan ve seyirci tarafından merakla beklenen başlanan Sarmaşık Zamanı adlı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. İnternet yayın platformu TOD’da yayınlanacak olan ve merakla beklenen yapımda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Savaş Ecevit Korkmaz tarafından kaleme alınan ve Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yayınlanan ilk tanıtımı oldukça beğenildi. Başrolünde Onur Tuna ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı dizinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamış ve dizi TOD’un da en iddialı yapımları arasında yer almasıyla dikkatleri çekmişti. Yayın tarihi henüz netleşmeyen dizinin fragmanları yakında olarak yayınlanmaya başlandı.

Sarmaşık Zamanı Dizisinin Konusu Ne?

Gold Film tarafından TOD için hazırlanan Sarmaşık Zamanı’nın fragmanı yayınlandı. Dizi, mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başlar. Kocası Kerem gerçekte nasıl bir insandır? Ezgi ile Kerem’in görünüşte mutlu olan evlilikleri gerçekte dağılmanın eşiğindedir ve bu süreçte Ezgi duyduklarına mı yoksa gördüklerine mi inanacağını bilememektedir. Tüm sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda kocası Kerem’i ihbar ederken bulur. Kocası genç bir kadının katili midir? İlginç konusu ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken dizi çok yakında TOD’da ekrana gelecek.

Sarmaşık Zamanı Oyuncuları Kimler?

TOD’da yayınlanacak ve kadrosuyla olduğu kadar dikkat çeken sarmaşık zamanı Gökçen Usta tarafından çekiliyor ve Savaş Ecevit Korkmaz tarafından kaleme alınıyor. Dikkat çeken konusuyla da merakla beklenen ve Türkiye’nin yanı sıra aynı anda 20 farklı ülkede yayınlanacak olan Sarmaşık Zamanı adlı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide son olarak Mahkum’da yer alan Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu başrolü paylaşırken bu iki isme

·         Hazal Türesan

·         Yiğit Kirazcı

·         Emre Karayel

·         Emel Çölgeçen

·         Özgür Emre Yıldırım

·         Müge Bayramoğlu

·         Fatih berk Şahin

·         Tilbe Saran

·         Pervin Bağdat

·         Pelin Ermiş

·         Mesut Yılmaz

·         Gökçe Güneş Doğrusöz

·         Ayşe Melike Çerçi

·         Uğur Karabulut ve

·         Funda Güray gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Merakla beklenen dizinin yayınlanan tanıtımı oldukça beğenilirken dizinin yayın tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmış değil.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar