Ünlü oyuncu Yalçın Hafızoğlu Lavanta Konağı'nda

Ünlü oyuncu Yalçın Hafızoğlu Lavanta Konağı'nda
Son olarak yalnız Kurt dizisinde rol alan genç oyuncu Yalçın Hafızoğlu Star Tv ekranlarında yayınlanacak Lavanta Konağı dizisi ile anlaştı.

OGM Pictures tarafından hazırlıkları yapılan ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi eski adıyla Ab-ı hayat yeni adıyla Lavanta Konağı’nın ünlülerle dolu kadrosuna bir ünlü isim daha katıldı. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın yer aldığı ve senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Lavanta Konağı dizisinin başrollerinde ünlü oyuncular Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor. Oldukça ilgi çekici ve farklı bir hikaye ile seyirci karşısına çıkacak olan Lavanta Konağı’nın kadrosuna ünlü ve genç oyuncu Yalçın Hafızoğlu ve Merve Nur Bengi dahil oldu. Son hazırlıkları tamamlanan ve sete çıkarak çekimlere başlayan dizinin kadrosuna katılan iki oyuncu ile dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlenirken dizi kanalın da iddialı ve reyting beklediği yapımlar arasında yer aldı.

Yalçın Hafızoğlu Lavanta Konağı’nda

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve şubat ayı sonlarına doğru ekrana gelmesi beklenen Lavanta Konağı dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile adını duyuran ve sektörde adı sıklıkla anılmaya başlayan ve son olarak da Atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda erken final yapan Yalnız Kurt dizisinde rol alan ünlü ve genç oyuncu Yalçın Hafızoğlu yeni dizisi Lavanta Konağı ile ilgili olarak yapım şirketi ile her konuda anlaştı. Dizide güzel oyuncu Ebru Şahin’in canlandıracağı Harika’nın nişanlısı Cem karakterine hayat verecek oyuncunun yeni dizisi sevenlerini ve hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu ile birlikte diziye ayrıca son olarak Ah Nerede dizisinde rol alan Merve Nur Bengi de Zeren olarak dahil oldu.

Lavanta Konağı Oyuncuları Kim ve Konusu Ne?

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren Lavanta Konağı dizisinin çekimlerine başlandı. Kuvayi Milliye zamanında yaşamış Kemal adında bir gencin ab-ı hayat suyundan içmesiyle her zaman ve her dönemde 30’lu yaşlarda göstermesinin hikayesini anlatacak olan dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Birkan Sokullu (Kemal-Ali Tahir), Ebru Şahin (Harika), Hümeyra (Müzeyyen), Zerrin Tekindor (Süreyya), Necip Memili (Turgut), Yalçın Hafızoğlu (Cem), Ecem Çalhan (Miray), Gözde Seda Altuner (Aysel) ve Merve Nur Bengi (Zeren) yer alıyor.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar