Kasaba Doktoru Final Yaptı Başrol Oyuncusu O Kız Dizisine Katıldı

Kasaba Doktoru Final Yaptı Başrol Oyuncusu O Kız Dizisine Katıldı
Son olarak Kasaba Doktoru’nda rol alan ünlü oyuncu Sinan Albayrak Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisinin kadrosuna dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden ancak ilerleyen haftalarda reyting düşüklüğü sebebiyle final yaparak seyirciye veda eden Kasaba Doktoru dizisinde Yalçın karakterine hayat veren başarılı oyuncu Sinan Albayrak seyircisini ve sevenlerini fazla bekletmeden yeni projesine imzayı attı. Şu ana kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansıyla dikkatleri çeken ünlü oyuncu şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sezon başında seyirciyle buluşan yeni dizilerden O Kız dizisinin kadrosuna dahil oldu. Sezonun çarpıcı yapımları arasında yer alan ve özellikle Erkan Petekkaya’nın üstün performansıyla bambaşka bir kişilik haline geldiği dizide ünlü oyuncu Sinan Albayrak geçmişten gelecek birini canlandıracak ve hikayenin kırılma noktalarından birini oluşturacak.

Sinan Albayrak O Kız Dizisinde

Başrollerinde Erkan Petekkaya Sezin Akbaşoğulları, Dilin Göğer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız sezonun çarpıcı yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Hikayesi ve karakterleriyle adından söz ettiren dizide yer alan Erkan Petekkaya 45’li yaşlarında olmasına rağmen halen 5 yaşındaki bir çocuğun zekasında olan otizmli bir karakter olan Kadir’e hayat veriyor. Seyircinin oldukça beğendiği dizinin kadrosunda güçlü isimler bulunurken diziye son olarak ünlü ve başarılı oyuncu Sinan Albayrak geçmişten gelen biri karakteriyle dahil oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sinan Albayrak dizide kritik bir yerde bulunacak ve önemli bir karaktere hayat verecek. Son olarak Kasaba Doktoru ile seyirci karşısına çıkan Sinan Albayrak yeni dizisindeki karakteri ile de merakla beklenmeye başlandı.

Sinan Albayrak Yapımları Nelerdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve 27 Şubat 1973 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro, sinema filmi ve dizilerde roller alan ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Bunlar arasında özellikle

·         Yunus Emre Aşkın Sesi

·         Sultan’ın Sırrı

·         Eşrefpaşalılar

·         Sis ve Gece

·         Döngel Karhanesi

·         Her Şey Çok Güzel Olacak

·         Kasaba doktoru

·         Kanunsuz Topraklar

·         Kalk Gidelim

·         Sen Çal Kapımı

·         O Hayat Benim

·         Leyla ile Mecnun

·         Tozlu Yollar

·         Kurtlar Vadisi

·         Yılan Hikayesi

·         Kara Melek ve Ferhunde Hanımlar yer almaktadır.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar