Saruhan Hünel ve Aslı Hünel’in Babası Koronavirüse Yenildi!

Saruhan Hünel ve Aslı Hünel’in Babası Koronavirüse Yenildi!
Başarılı Oyuncu Saruhan Hünel ve Şarkıcı aslı Hünel’in babaları Mehmet Fevzi Hünel koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. İşte detaylar!

Tüm dünyayı adeta esir alan ve sosyal ve ekonomik hayatı felç eden koronavirüs salgını tüm ülkelerde yeniden hızlı bir artış gösterirken buna paralel olarak da ölümler artmaya başladı. Her ne kadar tüm hükümetler bu konuda gerekli önlemleri almaya çalışsalar da sonuçta tedbirlerin büyük çoğunluğunun bireysel çabaya bağlı olduğu koronavirüs ülkemizde de son aylarda belirgin bir şekilde artış göstermeye başladı. Buna bağlı olarak da tüm dünyada oldu gibi ülkemizde de ölümler arttı. Bugün alınan verilere göre 75 kişi koronavirüse bağlı sebeplerle hayatını kaybederken bunlardan biri de ünlü oyuncu Saruhan Hünel ve şarkıcı kız kardeşi Aslı Hünel’in babaları olan Mehmet Fevzi Hünel oldu. Mehmet Fevzi Hünel bugün koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Haberi oğlu Saruhan Hünel sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar!

Mehmet Fevzi Hünel Hayatını Kaybetti!

Koronavirüs sebebiyle ülkemizde ölümler her geçen gün daha da artıyor. Ne yazık ki alınan tüm tedbirlere rağmen salgın her geçen gün daha da artarken buna bağlı olarak vefat haberleri de artıyor. Oyuncu Saruhan Hünel ve Şarkıcı Aslı Hünel bugün büyük bir acı yaşadılar ve babaları Mehmet Fevzi Hünel’i kaybettiler. Koronavirüs sebebiyle tedavi gören Mehmet Fevzi Hünel ne yazık ki tedavilere cevap vermeyerek bugün hayatını kaybetti. Haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu Saruhan Hünel “Canım babamızı bu sabah kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Aslı Hünel’de haberi “canım biricik babamızı kaybettik. Celaliye eski mezarlığına saat 13.30 gibi defnediliyor. Vakit namazı kılınmayacaktır” ifadeleriyle duyurdu.

Babaları İçin Kan Bağışı İstemişlerdi!

Bugün sabah saatlerinde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Mehmet Fevzi Hünel öğlen defnedilirken geçtiğimiz günlerde Mehmet Fevzi Hünel’in çocukları Saruhan Hünel ve Aslı Hünel babaları için takipçilerinden kan bağışı istemişlerdi. Oyuncu Saruhan Hünel paylaşımında “Covid – 19 geçiren ve şu an hastanede olan babamızın tedavisinde kullanılmak üzere Covid geçirmiş 2 negatif sonuç tespit edilmiş ve 28. Günü doldurmuş olan A RH + kana sahip olanların Kızılay’a Mehmet Fevzi Hünel adına bağış yapılmasını rica ederiz” ifadelerini kullanmışlardı. Bir süredir koronavirüs tedavisi gören ve bugün hayatını kaybeden Mehmet Fevzi Hünel’e Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.

26-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar