Savaşçı 109. Bölüm izle

Savaşçı 109. Bölüm izle
Savaşçı dizisi final bölümüyle ekrana geliyor. Çakal ve Artin kapana kıstırılırken kalbi duran Astsubay İlyas hayata tutunabilecek mi?

Özel Harekât askerlerimizden Kılıç Timinin vatan uğruna yaptıkları kahramanlıkları konu edinen Savaşçı dizisi final bölümüyle ekrana geliyor. Cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Antiterör dizisi Savaşçı 109. yeni bölümünde teröristlere aman vermeyen Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı etkisiz hale getirir. Ameliyatı süren ve kalbi duran Astsubay İlyas hayata tutunabilecek mi? Şok geçiren Gökçen hemşire, acı gerçeği Ayça’ya nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneyi dolduran ziyaretçi akını neyin işaretçisidir? Çakal ve Artin’in yakalamak isteyen Kopuz Albay’ın planı işe yarayacak mı? Çakal ve Artin’i kıstıran Kılıç Timi’nin canı pahasına da giriştiği mücadelenin yer aldığı Savaşçı 109. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Savaşçı 109. Bölüm izle

Vatan sevdalısı bir avuç Özel Harekâtçının hikâyesini anlatan Fox Tv dizisi Savaşçı’da Berk Oktay ve Sarp Levendoğlu başrolleri paylaşırken yönetmen koltuğunda Osman Taşçı Şafak Bal ikilisi oturuyor. Limon Film’in yapımını üstlendiği Savaşçı, 5. Sezonu 109. Bölümünde final bölümüyle ekrana geliyor. Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu yazdığı dizide Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Kenan Mahmudov, Ersin Olgaç, Nazan Diper, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ, Serkan Kuru, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Bahadır Buyruk, Yiğit Anıl Dinkçi rol alıyor.

Kılıç Timi teröristlere geçit vermiyor!

İlyas Astsubay’ın intikamını almak için operasyon başlatan Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirir ve öldürür. Bu sırada hastanedeki personel ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca için seferber olmuştur. Kalbi duran İlyas Astsubay, hayata tutunabilecek mi? Olayı tüm dehşetiyle yaşayan Gökçen hemşire Ayça’ya gerçeği nasıl anlatacağını bilemezken hastaneye beklenmedik ziyaretçi akını, herkesi şaşkına çevirir.

Teröristler kapana kısılıyor

Teröristlere karşı amansız takibini sürdüren Kopuz Albay, Çakal ve Artin’in bölgeden kaçmalarını engellemek için bir plan yapar. Kapana kısılan ikili, çaresizlik içinde örgütten destek ister. Dağdaki rezil ortam onları hataya zorlar ve sabırla hata yapmalarını bekleyen Kopuz Albay’ın eline düşerler. Kopuz Albay Kılıç Timi’ni acil harekete geçirmiştir. Son kozlarını oynayan Çakal ve Artin için yolun sonu yaklaşmaktadır. Örgütten gelen destekle kurtulacaklarını sanan ikili tuzağa düşer. Teröristleri yok etmeye yemin içen Kılıç Timi’nin canı pahasına da olsa giriştiği davanın yer aldığı Savaşçı 109. final bölümü 12 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta! Keyifli seyirler.

12-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar