Savaşçı 83. Bölüm İzle!

Savaşçı 83. Bölüm İzle!
Savaşçı 83. Bölüm İzle; 24 Kasım Pazar 83. Bölümüyle ekrana gelecek Savaşçı Dizisi’ni tek parça full izlemek için detaylar haberimizde!

Savaşçı 83. Bölüm İzle; Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Savaşçı Dizisi 24 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor. Başladığı günden itibaren Pazar günlerinin reyting lideri olan dizi bu akşam yayınlanacak bölümüyle yine seyircinin nefeslerini kesecek. Heyecanın bir saniye bile düşmediği dizinin bu akşamki, bölümünde Markus yeni bir hamleyle Albay ve Kılıç Timini zora sokmayı planlamaktadır. Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Savaşçı’nın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

SAVAŞÇI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE!

Fox Tv ekranlarının Pazar akşamlarının değişmez reyting rekortmeni dizisi Savaşçı 83. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 83. Bölümünde sınırdaki Türk Askeri Üssü’ne hızla yaklaşan bomba yüklü araçlar bir anda bütün dikkatleri çeker. Karargah üsse yapılan bu beklenmedik saldırıyı durdurmak için Kılıç Timi ve Turan Timi’ni birlikte görevlendirirken aslında bu saldırının Markus’un gerçek planını gizlemek için yaptığı göstermelik bir saldırı girişimi olduğu ortaya çıkacaktır. Savaşçı son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Savaşçı 83. Bölüm Özeti!

83. Bölümüyle ekrana gelen Fox Tv’nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Savaşçı’da bu bölüm yine nefesler tutuldu. Markus’un sinsi planlarını devreye sokarak ülkeyi parçalamak için yaptığı girişimlerden birinin daha sergileneceği Savaşçı’da 83. Bölüm’de yaşananlar yine seyirciye nefessiz bir bölüm izlettirdi. Markus Albay’ı görüntülü arayarak, piyano eşliğinde söylediği şarkıyla, bombalı eylemi imha ederken, sınırdaki Türk Askeri Üssü’ne hızla yaklaşan bomba yüklü araçlar, askerler tarafından durdurulmaya çalışılır.

Karargah ise üsse yapılan saldırı haberiyle alarma geçer. Kopuz Albay, Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte hemen saldırının yapıldığı üsse intikal ederken,  Markus’un neden bu üsse saldırdığını çözmeye çalışır. Markus ise göstermelik yaptığı bu saldırının ardından, zaman kaybetmeden Velid’le birlikte sinsi planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın fark ettiği bir ayrıntı Markus’un asıl amacını gözler önüne serer. Yapılan müdahale olabilecek büyük bir felaketin önlenmesini sağlamıştır.

Savaşçı 83. Bölümü tekparça izlemek ve Savaşçı’yla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeye devam edin.

24-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar