Savaşçı Dizisine Yeni Sezonda Dört Yeni Oyuncu Katıldı!

Savaşçı Dizisine Yeni Sezonda Dört Yeni Oyuncu Katıldı!
Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi savaşçı yeni yayın dönemine bomba gibi hazırlanıyor. Dizi dört yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi. İşte detaylar!

Limon Film tarafından üç sezon önce Fox Tv için yapılmaya başlanılan ve yapımcılığını Hayri Aslan, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın yaptığı, senaryosu Süleyman Çobanoğlu tarafından yazılan savaşçı dördüncü sezonuna yeni bölümleriyle girmek için gün sayıyor. Başrollerinde Berk Oktay, Murat serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, gaye Turgut Evin, Doğan bayraktar, Ali Tarık Fındık gibi isimlerin rol aldığı Savaşçı seyirci tarafından da sevilerek ve ilgiyle takip ediliyor. Dizi yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte Fox Tv’de dördüncü sezonuna yine iddialı bir şekilde girmenin son hazırlıklarını yapıyor. Kadrosunu dört yeni oyuncuyla güçlendiren dizinin yeni bölümünün yakın zamanda ekranda olacağı belirtiliyor.

Savaşçı Yeni Bölümüyle Ekranlara Dönüyor!

Fox Tv’nin Pazar akşamlarının sevilen dizisi savaşçı üç sezonu geride bıraktı ve dördüncü sezon yeni bölümleriyle ekrana dönmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan fragmanlarının oldukça iddialı olduğu görülürken, fragmanlarda Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı haydar Bozkurt’un ön plana çıktığı görülüyor. 29 Eylül Pazar akşamı dördüncü sezon ilk bölümüyle ekranlara gelecek Savaşçı’yı seyirci de merakla bekliyor. Uzun süredir yeni sezon hazırlıkları süren dizi yaz arasında kadrosunu dört yeni oyuncuyla güçlendirdi.

Savaşçı’ya Taze Kan!

Ekranların en başarılı asker dizilerinden savaşçı 29 Eylül’de yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Kadrosunu dört yeni oyuncuyla güçlendiren dizi yeni sezonda da Pazar günlerinin en iddialı yapımı olacak gibi görünüyor. Oyuncu kadrosunu Zerrin Sümer (Akkız), Survivor yarışması ile adını duyuran Ogeday Girişken (Demir), Serkan Kuru (Ali) ve Eylül Tosun (Ayten Hemşire) karakterleriyle güçlendiren dizi yeni bölümleriyle merakla bekleniyor.

Savaşçı’nın Yeni Oyuncuları Kimler?

Fox Tv’nin Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi savaşçı yeni katılan oyuncularla dikkat çekiyor.

Zerrin Sümer: Son olarak O hayat benim adlı dizide Ganimet karakterini canlandıran usta oyuncuyu bu sezon Savaşçı’da Akkız karakteri olarak göreceğiz.

Serkan Kuru: 2018 yılında meleklerin Aşkı adlı dizide Teoman karakterini canlandıran oyuncu Savaşçı’ya Ali karakteri olarak dahil oldu.

Eylül Tosun: genç oyuncu Eylül Tosun’un Savaşçı’da bu sezon Ayten hemşireyi canlandıracağı açıklandı.

Ogeday Girişken: Seyircilerin Survivor’dan tanıdığı Oeday Girişken de Savaşçı’da bu sezon Demir karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

28-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler