Savaşçı İlyas öldü mü? Savaşçı 74. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı İlyas öldü mü? Savaşçı 74. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı, kahraman bir ekibin destansı hikayesini anlatıyor.Savaşçı İlyas öldü mü? Savaşçı 74. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 73 bölümdür reytingleri zorlamaya devam ediyor. FOX TV ekranlarında karşımıza çıkan dizi kahraman bir ekibin destansı hikayesini anlatıyor. Yayınlanan son bölümde; Elsa, Haydar’a nişan alırken, Yüzbaşı Kağan da son hamlesini yaptı. Kılıç Timi’nin Kağan ve Haydar ile irtibatı kesilirken Melik, Elsa'nın yanına gitmek için her türlü yolu deniyor. Savaşçı dizisinde İlyas ölecek mi, 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı, cevaplara bakalım.

Savaşçı İlyas öldü mü? Savaşçı 74. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu sezon sonunda final yapacağı söylenen dizinin son bölümünde İlyas Çavuş tuzağa düştü ve vuruldu. İlyas Çavuş karakterine can veren Ali Tarık Fındık’ın dizinin final yapmasından evvel diziden ayrılması üzerine senaryo değişti. Keskin nişancı tarafından vurulan İlyas Çavuş öldü. Dizinin 74. Bölümünde düzenlenecek olan bir cenaze töreni ile İlyas görkemli bir şekilde defnedilecek. 12 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan Savaşçı dizisi yeni bölümünde İlyas Çavuş’un hüzünlü cenaze törenini izleyeceğiz. Savaşçı dizisinin yeni bölüm (74. Bölüm) fragmanı ise henüz FOX TV tarafından yayınlanmadı. Yayınlandığı anda sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Savaşçı son bölüm özeti…

Melik’in babası Elsa’dan kurtulup kurtulmadığını sorunca Melik “O benim kadınım” diye cevap verir. Buna şiddetle karşı çıkan babası, Elsa’nın bir İngiliz ajanı olduğunu söyleyince Melik rahatsız olur. Az sonra Melik’i telefonla arayan Elsa’nın Türk askerinin kampı bastığını ve çatıştıklarını söylemesi üzerine Melik ne yapacağını şaşırır. Bu sırada Haydar ve Kağan Elsa’yı takip ederler. Haydar, Elsa’nın kaçtığını görünce peşine düşer. Kağan da Kılıç Timi’ne “Hadi bitirelim şu işi” der.

Melik, babasına Elsa olmadan yaşayamayacağını söyleyerek harekete geçer. Babası, Melik’i adamalrı vasıtasıyla durdurur ve ona “Sana Türklerle uğraşmamanı söylemiştim” der. Melik çılgına döner ve çaresizce Elsa’nın adını haykırır ancak adamların elinden kurtulamaz.

Ormanlık alana kaçan Elsa peşinden gelen Haydar’a ateş açar. Haydar ve Elsa arasında yaşanan kovalamaca devam ederken, Elsa birden Haydar’ın arkasında belirir. Silahını ona doğrultur ve ateşler. Haydar yere yığılır. Haydar’ın yanına gelen Elsa, “Şeytanla baş edemezsin Yüzbaşı, bunu çoktan öğrenmeliydin” diyerek silahını bu kez kafasına doğrultur. Tam bu sırada Kağan da Elsa’nın ateş etmek üzere olduğunu görür ve silahına ona doğrultarak tetiğe basar. Elsa ne olduğunu şaşırır.

Savaşçı dizisi ve konusu

Limon Film ve Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisinin başrollerinde Nazar Diper, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay, Murat Serezli, Uğur Biçer ve Nazar Diper yer alıyor. Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da farkı olmayı sürdürüyor. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar. Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar yurt sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği çünkü.

06-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar