Savaşçı Yeni Bölüm Neden Yok? Savaşçı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Savaşçı Yeni Bölüm Neden Yok?  Savaşçı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Pazarın merakla beklenen dizisi Savaşçı yeni bölüm neden yok? 5 Ocak Pazar günü yayınlanmayacak Savaşçı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Fox TV' nin pazar günleri merakla beklenen dizisi Savaşçı 5 Ocak Pazar günü yeni bölüm yayınlanmayacak. dizinin sevenlerinin merak ettiği Savaşçı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ve Savaşçı yeni bölüm neden yok gibi sorularına cevap arıyor. İşte bu soruların cevabı haberimizin detaylarında. 

Savaşçı Yeni Bölüm Neden Yok?

Başrollerini Sarp Leventoğlu, Berk Oktay, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Serhat Nalbantoğlu, Nazan Diper gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Savaşçı geçtiğimiz hafta 88. bölümü ile 29 Aralık Pazar akşamı yayınlanmıştı. Fakat Bu hafta belenen bölümün fragmanı beklensede yeni bölüm yayınlanmayacak. Yılbaşıhaftası olması sebebi ile geçtiğimiz günlerde olduğu gibi dizinin yerine Ferit Karahan ve Gülistan Acet'in yönetmenliğini yaptığı Eski Köye Yeni Adet filmi yayınlanacak. Filmin Başrollerinde, Bülent Emrah Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçici, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Meltem Yıldızkaya paylaşıyor. 

Savaşçı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümü bu hafta yok. Savaşçı'nın yerine Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçici, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Meltem Yıldızkaya paylaştığı Eski Köye Yeni Adet filmi yayınlanacak. Savaşçı dizisinin yeni bölümü ise 11 Ocak PAzar günü saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında olacak. Heyecanla beklenen yeni bölüm için şimdiden iyi seyirler!

Savaşçı Son Bölüm Özeti!

Kopuz Albay, Bozok Yüzbaşı ve Bozkurt Yüzbaşı, Markus'u teslim almak için çıktıkları zorlu gizli görevde büyük bir tehlike ile yüzleşmek zorunda kalırlar. Markus'a ulaşmak isterken kendilerini beklemedikleri bir anda teröristler tarafından köşeye sıkıştırılmış şekilde bulurlar. Kutalmış Paşa ise Kopuz Albay ve Yörük Haydar'ın yaşadığı gelişmeler karşısında köpürür. Bu durum karşısında Kılıç Timi'nin elini kolunu bağlamış bir şekilde beklemesi ise söz konusu değildir. Kutalmış Paşa hemen kurtarma görevi için Kılıç Timi'ni harekete geçirir. Bu kurtarma görevi ise hiç ama hiç kolay olmayacaktır.

Savaşçı Dizi Konusu

Son döneme damgasını vurmayı başaran dizilerden biri olan Savaşçı, "Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır" sloganıyla ekrana geliyor. Slogandan da anlaşılacağı gibi Savaşçı dizisi kahraman Mehmetçikler'in vatanları için verdiği amansız mücadeleyi konu alıyor. Onlar bu mücadeleyi verirken kirli emellere sahip teröristler ise ülkenin bütünlüğü için büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Teröristleri durdurabilecek yegane güç ise kahraman Türk askeridir. 

05-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar