Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir İtirafı

Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir İtirafı
2021 yılının yeni ve bomba aşkı başladı. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yeni yıla aşklarını itiraf ederek başladılar. İşte detaylar!

2021 yılı büyük bir aşk bombasıyla başladı. Her zamanki gibi önce yalanlanan sonra itiraf edilen aşkın kahramanları ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir. Daha önce birlikte olduklarına dair magazin basınında yer alan haberleri yalanlayan ikili bu sene yeni yıla Alaçatı’da beraber girdiler. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlerin ardından ikiliden Oğuzhan Koç sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak aşklarını itiraf etti. Bir anda magazin basınında ve sosyal medyada günden olan ve magazin programlarında son dakika gelişmesi olarak yer alan haberin ardından Oğuzhan Koç’un bazı arkadaşları ünlü ismi takipten çıkardı. İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisinin aşkına dair ayrıntılar!

Yeni Yılın İlk Aşkı Belli Oldu!

2021 yeni ve bomba bir aşk haberiyle başladı. İki ünlü isim Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir arasında bir ilişki başladı. Son dakika gelişmesi olarak tüm marazim mecrasında yer alan haber ikilinin sevenlerinin de heyecanlandırdı. Daha önce böyle bir aşkın varlığını inkar eden ve yalanlayan çiftten ilk açıklama ise Oğuzhan Koç’tan geldi. Ünlü oyuncu Oğuzhan Koç magazin basını ve sosyal medyada yer alan iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim paylaşımında “sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim” ifadelerini kullandı. Böylece yeni yılın ilk ve bomba aşkı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç arasında resmen başlamış oldu.

Takipten Çıktılar!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç arasında başlayan aşktan sonra ilginç gelişmeler yaşandı. İzmir’in Çeşme İlçesinde yeni yıla birlikte giren çiftin resimlerinin çekilmesinden sonra ikili aşklarını itiraf ederken bu aşk sonrası bazı gelişmeler yaşandı. Çeşme’de fotoğrafları çekildikten sonra güzel oyuncu Demet Özdemir’in arkadaş olduğu Oğuzhan Koç’un eski sevgilileri Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak ünlü ve güzel oyuncusu sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Bundan sonra ne tür açıklamalar yapılacak ve neler yaşanacak merakla bekleyip göreceğiz.

05-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar