Seda Sayan açıkladı Hangi sürpriz programı sunacak?

Seda Sayan açıkladı Hangi sürpriz programı sunacak?
Tartışmaların kadını Seda Sayan sürpriz programını açıkladı. Hayranları hangi sürpriz programı sunacağını merak edip araştırmaya başladı. Ünlü şarkıcı hangi programı sunacak?

Olayların ve tartışmaların kadını Seda Sayan sürpriz programını açıkladı. Hayranları hangi sürpriz programı sunacağını merak edip araştırmaya başladı. TV8'deki programlarından olaylı bir şekilde ayrılan Seda Sayan’ın açıklaması hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü şarkıcı ve sunucunun sürpriz programı hangisi ve hangi kanalda yayınlanacak? Şimdi detaylar…

Seda Sayan açıkladı Hangi sürpriz programı sunacak?

Yaşadığı polemikler ve tartışmalı evlilikleriyle adı sürekli magazin gündeminde olan sunucu ve şarkıcı Seda Sayan efsane yarışma Programı “O ses Türkiye” jüri üyeliğinden ve sunduğu “Yemekteyiz” programından ayrılmıştı. Bir süredir yaşadığı mekan olan Gökova ve Ören'in gönüllü turizm elçisi olarak görev yapan Seda Sayan, ekrana geri dönüyor. Seda Sayan, yeni programını sosyal medya hesabından duyurdu.

Çılgın Sayısal Loto' TV8'de başlıyor!

Seda Sayan'ın sunacağı yeni program, 'Çılgın Sayısal Loto' TV8'de çok yakında başlıyor. Yeni projesi nedeniyle heyecanlı olduğu gözlenen Seda Sayan, ekrana döneceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Seda Sayan projesini şu paylaşımla hayranlarıyla paylaştı. "Çılgın Sayısal Loto ile bu Cumartesi @tv8 21,45'te karşınızdayım kaçırmayın @millipiyangoonline"

Seda Sayan Kimdir?

1961 İstanbul doğumlu Seda Sayan zor bir çocukluk geçirdi. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan Seda Sayan, sesinin güzelliği nedeniyle keşfedildi. İlk albümü olan "Ah Geceler" ile müzik dünyasını sallayan Seda Sayan "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Sonradan yıllar süren televizyon sunuculuğu başladı ve sabah kuşağında kadın programları yaptı. Müzik alanında ilerleyen seda Sayan birçok dizide oyuncu olarak rol alsa da asıl ününü sunduğu kadın programlarıyla kazandı. 6 kez evlilik yapan ünlü şarkıcı son olarak O ses Türkiye adlı yarışma programında jüri üyeliği yapmaktaydı.

Albümleri:

1985 - Anılarım

1987 - Seda Sayan'la Baş Başa

1989 - Seviyor musun?

1990 - 80'li Yıllar (Nejat Alp ile birlikte)

1990 - Ya Benim Olursun

1991 - Git Demesi Kolay

1992 - İşte ... Seda Sayan

1993 - Yeter ki İste

1994 - Vız Gelir Her Şey

1996 - Ah Geceler

1997 - Sensizliğe Yanarım

1999 - Ben Sana Demedim mi?

2001 - Var Mısın?

2004 - Sıkı Sıkı

2005 - Bebeğim

2007 - Gecelerce Ağlarsın Unutma

2009 - Aşkla

2012 - Seda Sayan 2012

2014 - Hatıran Yeter

23-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar