Seda Sayan gençlik sırrını açıkladı

Seda Sayan gençlik sırrını açıkladı
Set Extra'ya konuk olan Seda Sayan'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Gelinim Mutfakta'yı sunan Seda Sayan gençlik sırrını açıkladı. İşte detaylar…

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Seda Sayan yeni sezonda Gelinim Mutfakta'yı sunuyor. Kanal D'de yayınlanan programın sevilen sunucusu Seda Sayan aynı kanalda yayınlanan Set Extra programına konuk oldu. Set Extra'ya konuşan Sayan birçok çarpıcı açıklama yaparken genç kalmasının sırrını da verdi. Seda Sayan, "Ben çalışarak genç kalıyorum" dedi. Seda Sayan hem şarkıcı olarak hem de yıllardır sunduğu gündüz kuşağı programlarıyla televizyonun en çok izlenen isimleri arasında. Sayan, 26 yıldır ekranlardan seyirciyle buluşuyor. Enerjisi ve samimiyetiyle dikkat çeken Seda Sayan çalışmanın kendisini dinç tuttuğunu söyledi.

Seda Sayan: Ben çalışarak kendimi iyi hissediyorum

Samimiyetin çok önemli olduğunu belirten Seda Sayan, kendisine emekli ol diyenlere verdiği cevabı da anlattı. "Bir kesim var ki şöyle düşünüyor; Bu kadın artık emekli olsun. Neden? Sen oldun mu? Otur köşe yastığı. Ben niye oluyorum? Ben çalışarak genç kalıyorum. Ben çalışarak kendimi iyi hissediyorum. Ayrıca dünyanın her yerinde emekli olan insanları hayata bağlamak için çalışma alanı sağlıyorlar. Biz de sadece emekliye ayrıl, geç köşene otur var. Ben böyle düşünenlere itibar etmiyorum. Diyorum ki; sende bir sirkelensen, bir kendine gelsen diyorum" ifadelerini kullandı.

Gelinim Mutfakta'yı sunan Seda Sayan nasıl bir gelindi?

Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'yı sunan Seda Sayan'a nasıl bir gelin olduğu sorusu da soruldu. Seda Sayan, "Ben bir kere aileme çok düşkün olduğum için hayatımda olan insanın da ailesine sevgi ve saygı duyan insan oldum. Benim için saygı, sevgi çok önemli. Geride bıraktığım evliliklerimde kimsenin benle ilgili kötü bir şey söylememesinden belli olmuyor mu? Söylemezler, çünkü ben öyleyim… Ne kadar aileme düşkünsem karşımdakinin ailesine de o kadar saygı duyarım, itina gösteririm" şeklinde konuştu. Ekranların ünlü ismi Seda Sayan 26 yıldır ekranda seyirciyle buluşuyor. Sevilen şarkılarının yanı sıra yaptığı programlar da Seda Sayan'ın kariyerinde önemli bir bölüm oluşturuyor.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar