Seda Sayan O Ses Türkiye'den sonra o programdan da ayrıldı!

Seda Sayan O Ses Türkiye'den sonra o programdan da ayrıldı!
Ünlü sanatçı Seda Sayan jüri olarak bulunduğu yarışma O Ses Türkiye'den ayrıldığını açıklamıştı. Bu ayrılığın yankıları sürerken Seda Sayan'ın o programdan da ayrıldığı öğrenildi.

Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye şarkı yarışmasındaki jüri koltuğunda oturan Seda Sayan'ın programdan ayrıldığı dün gece yarısı öğrenilmişti. Bugün de Seda Sayan'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan sunduğu Yemekteyiz programından da ayrılma kararı aldı. Acun Ilıcalı ile anlaşarak Acun Medya ile toplu bir sözleşme yapan Seda Sayan geçen sezon çok fazla programda yer aldığı için çok yorulduğunu sık sık belirtiyordu. Seda Sayan'ın bu sezon aldığı iki sürpriz karar ise televizyon dünyasına bomba gibi düştü.

Seda Sayan: Bu bir veda pozudur

Sevilen şarkıcı Seda Sayan'ın O Ses Türkiye jüriliğinden ayrılma kararı dün açıklanmıştı. Acun Ilıcalı geçen günlerde jüride değişiklikler olacağının sinyalini vermişti. Gözler Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan O Ses Türkiye jüri üyelerine çevrilmişti. Kimin jüriden ayrılacağı merak edilirken Seda Sayan, kararı O Ses Türkiye'deki bir fotoğrafıyla paylaştı. 'Bu bir veda pozudur' diyen Sayan, Acun Ilıcalı ile anlaşarak programa veda ettiğini duyurdu.

Yemekteyiz'den neden ayrıldı?

Seda Sayan'ın O Ses Türkiye kararı konuşulurken sevilen yemek programı Yemekteyiz'den de ayrılacağı haberi gündeme geldi. Sayan sosyal medyadan bir yoruma verdiği cevapla haberi doğruladı. Yine Tv 8'de yayınlanan Yemekteyiz programının da artık Seda Sayan'sız çekileceği öğrenildi. Programda format değişiklikleri olacağı da gelen haberler arasında. Seda Sayan'ın iki programı birden bırakması ise şaşkınlıkla karşılanırken, kendisinin daha önce magazin habercilerine 'çok yorulduğunu' söylediği biliniyordu. Tv 8'de Acun Ilıcalı ile birkaç farklı proje için anlaşma yaptığı bilinen Sayan'ın anlaşmanın feshiyle birlikte artık özgür olduğu gelen haberler arasında.

O Ses Türkiye'de yerine kim gelecek?

Seda Sayan'ın O Ses Türkiye ve Yemekteyiz'den ayrılması ise yerine kimlerin geleceği sorusunu gündeme getirdi. Her iki programda Türkiye'nin en çok izlenen programları arasındaydı. Ünlü sanatçının yerine kimin veya kimlerin geleceği ise merak konusu…

02-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar