Seda Sayan: Yeni Tanıştığım Erkeklerden T.C Numarası İstiyorum!

Seda Sayan: Yeni Tanıştığım Erkeklerden T.C Numarası İstiyorum!
Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan katıldığı bir programda özel hayatı ve tercihleriyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda sayan magazin dünyasının vazgeçemediği isimlerin başında geliyor. Her hareketi, her sözü haber olan Seda Sayan aynı zamanda yaptığı evliliklerle de sık sık gündem olanlardan biri. Ünlü şarkıcı Seda Sayan bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa Programına konuk oldu. Ünlü isim özel hayatı ve tercihleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla bir anda yine gündem olmayı başardı. Programda sorulara cevap veren ve sunucuların hazırladığı tercih listesine çarpıcı cevaplar veren seda Sayan özellikle yeni tanıştığı erkek arkadaşlarıyla ilgili soruya verdiği cevapla gündem oldu. Seda Sayan koronavirüs sebebiyle halen kaldığı Muğla’dan katıldığı yayında seyirciye ve sunuculara keyifli anlar yaşatırken kendisinin de oldukça dinç olduğu gözlendi. İşte haberin detayları!

T.C. Numarası İstiyor!

57 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan bugün katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir anda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran Seda Sayan özellikle sunucuların tercih listesine verdiği cevaplarla dikkatleri çekti. Programa Muğla Milas’taki evinden bağlanan Seda Sayan çok çarpıcı bir de itirafta bulundu. Sayan “yeni tanıştığım erkeklerden ilk olarak T.C. Numarası istiyorum” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Evet araştırdım. 2’si evli çıktı. Defol git! Yazdım engelledim” açıklamasını yaparken sunucuların kalbini nasıl bir erkek çalabilir şeklindeki sorulara verdiği cevaplarla da herkesi şaşırttı.

Seda Sayan’dan Özel Açıklamalar!

Seda sayan Muğla’dan katıldığı yayında açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sayan, kalbini nasıl bir erkek çalabilir şeklinde sorulan soruya verdiği cevaplarla sunucuları da şaşırttı. Seda Sayan Esmer mi sarışın mı sorusuna “esmer”, kaslı mı zeki mi sorusuna “zeki”, bonkör mü tutumlu mu sorusuna “ben bonkörüm zaten, tutumlu olsun” şeklinde cevap verdi. Ünlü şarkıcı ayrıca ses tonu mu bakışlar mı sorusuna “ses tonu önemli” derken Brad Pitt mi George Clooney mi sorusuna “George Clooney” cevabını verdi. Ünlü isim ayrıca “zamanında evlilik sözleşmesi yaptım. Çocuğumun babası hariç sözleşmesiz evlenmedim. Çünkü bakmakla mükellef olduğum koca bir aile var. 50 – 80 arası kişi var. Herkes neredeyse benim standardımda yaşıyor. Yoksa rahat uyuyamam ki” ifadelerini kullandı.

24-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar