Seda Sayan'dan kayınvalidesiyle ilk poz geldi

Seda Sayan'dan kayınvalidesiyle ilk poz geldi
Ünlü şarkıcı Seda Sayan yeni eşi Çağlar Ökten'le birlikte el öpmeye gitti. Çağlar Ökten'in ailesi ve çocuğuyla buluşan Seda Sayan kayınvalidesiyle fotoğrafını paylaştı.

Ünlü sanatçı Seda Sayan ile kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le 24 Nisan'da evlendi. Sessiz bir nikahla evlenen çift Mersin'e aile ziyaretine gitti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Seda Sayan bu ziyaretten fotoğraflar paylaştı. Gözlerin üzerinde olduğu yeni çiftin Mersin ziyareti geleneksel 'el öpme' ziyareti olarak yorumlandı. Seda Sayan bu buluşmadan fotoğraflarken yayınlarken kayınvalidesi için "Canım Hicom" yazdı. Dikkat çeken buluşmanın çiftin düğününe gelemeyen Çağlar Ökten'in annesi ve babasını ziyaret etmek amaçlı olduğu öğrenildi.

Seda Sayan Çağlar Ökten çifti el öpmeye gitti

Seda Sayan'la evlenen Çağlar Ökten'in ailesi Mersin'de yaşıyor. Çağlar Ökten 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Seda Sayan'a evlilik teklif etmiş ve ünlü çift 24 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. Magazin dünyasında çok konuşulan evliliğin ardından ilk kez Seda Sayan Çağlar Ökten'in ailesi ile buluşmak için Mersin'e gitti. Mersin ziyaretinden kayınpederi, kayınvalidesi ve eşinin kardeşleriyle fotoğraf paylaşan Seda Sayan kendisinden 5 yaş büyük olduğu iddia edilen kayınvalidesiyle özel fotoğraf paylaştı. Bu buluşmada dikkat çekenler arasında Çağlar Ökten'in oğlu Artur da vardı. Seda Sayan Ökten'in önceki evliliğinden olan 11 yaşındaki Artur'la da tanıştı. Seda Sayan ve Artur ilk kez bir araya geldi.

Seda Sayan'dan kayınvalideli paylaşım

Dikkat çeken bir birliktelikleri olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında. Ünlü çift aralarındaki yaş farkını umursamadan beraberliklerine devam ederken Çağlar Ökten'in ailesinin de bu evliliğe olumlu baktığı anlaşılıyor. Yaptırdığı estetiklerle yıllara meydan okuyan Seda Sayan televizyon programları ile de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Seda Sayan ile Çağlar Ökten çifti en son birlikte estetik operasyon yaptırırken paylaşım yapmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken Seda Sayan ise slikonlarını yeniletmek için ameliyat masasına yatmıştı. Seda Sayan hayatıyla ilgili paylaşımları sosyal medya hesabından yaparken son paylaşımında kayınvalidesi ile de arasının iyi olduğu ortaya çıkmış oldu.  

05-07-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar