Melike Güner en büyük hayalini açıkladı

Melike Güner en büyük hayalini açıkladı
Halen Ömer dizisinde Çiçek karakterine hayat veren Melike Güner, basına verdiği özel röportajda en büyük hayalini açıkladı.

Usta oyuncu Melike Güner en büyük hayalini açıkladı. Yer aldığı dizilerde yıllar sonra bile hatırlanan güzel oyuncunun en büyük hayali merak konuk konusu oldu. Başarılı oyuncu kimin hayatını oynamak istiyor? Son olarak Ömer dizisiyle hayranlarıyla buluşan Melike Güner’in hayali ve röportajı haberimizde. Şimdi detaylar

Melike Güner en büyük hayalini açıkladı

Ekmek Teknesi ve Doktorlar dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan usta oyuncu Melike Güner Star Tv’nin reytinglere ambargo koyan Ömer dizisinde Çiçek karakterini oynuyor. Doktorlar dizisinde oynadığı ‘Zenan’ karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu samimi cevaplar verdiği bir röportajda en büyük hayalini açıkladı.

Annemin hayatın oynamak istiyorum

2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olur olmaz Ekmek Teknesi dizisiyle sektöre adım atan Melike Güner’in oyunculuk tutkusu ilkokul 5.sınıfta başladı. Oyunculuk kariyerine Ekmek Teknesi ile başlayan Güner, hayat verdiği ‘Sonay’ karakteriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaştı. İşte başarılı oyuncunun en büyük hayali: “Eğer bir biyografi oynayacak olsam, annemin hayatını oynamak isterdim. Daha önce oynamadığım karakterleri canlandırabileceğim projelerde yer almak istiyorum. Ve tercihin hep bu yönde olacak”

Çiçek karakteriyle gönül bağım var

Halen Ömer dizisinde Çiçek karakterine hayat veren Melike Güner, yeni karakterini şu cümlelerle anlattı: “Uyarlama bir iş olmasına rağmen sanki bizim topraklardan çıkmış bir hikâye gibi Ömer. Çiçek karakteriyle de başka bir gönül bağımda var benim. 2016’da yine muhafazakâr ve yine adı da Çiçek olan karaktere hayat vermiştim tiyatroda. Çiçek karakteri bana ödül de getirmişti o dönemde. Bir yandan da ekranda bugüne kadar olduğumdan farklı görünmek beni cezbetti açıkçası. Çiçek, caminin aşevinde çalışıyor ve Reşat hocaya destek oluyor. Karakterin gelişimini biz de senaryo geldikçe sizler gibi merak ediyoruz. İlerleyen bölümlerde Çiçek karakterinin hikayesinin daha da gelişeceğini tahmin ediyorum. Şimdilik sürprizleri bozmamak için bu konuda daha fazla yorum yapmayayım. Tahmin ettiğimden daha çok kişinin izlediğini gözlemliyorum, bu da beni mutlu ediyor. Çünkü gerçekten çok özenle yapılan bir iş ve çok iyi bir kadrosu var. Duyduğum eleştiriler oldukça olumlu.

23-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar