Seda Türkmen ve Bora Akkaş neden boşanıyor!

Seda Türkmen ve Bora Akkaş neden boşanıyor!
2017 yılında dünya evine giren Seda Türkmen ve Bora Akkaş çiftinden kötü haber geldi. Sevilen çift Bora Akkaş ve Seda Türkmen neden boşanıyor?

Ekranların sevilen oyuncularından Seda Türkmen ve Bora Akkaş uzun süredir yaşadıkları aşkı geçtiğimiz 2017 yılında evlilik ile taçlandırmışlardı. Fakat aradan çok geçmeden sevilen ve sempatik çiftten kötü haber geldi. Seda Türkmen ve Bora Akkaş'ın boşanma haberleri magazin gündemine bomba gibi oturdu. Haberi duyan herkes 'Seda Türkmen ve Bora Akkaş neden boşanıyor?' şeklinde soruların yanıtlarını bulmak için internete başvurdu. İşte Seda Türkmen ve Bora Akkaş ayrılığının arkasındaki o neden..

 SEDA TÜRKMEN VE BORA AKKAŞ NEDEN BOŞANIYOR?

Birbirlerine olan aşkları ile tanınan şimdilerde Star Tv ekranlarının yaz bombası olan Benim Tatlı Yalanım dizisinin Burcu'su yani Seda Türkmen ve yılların eskitemediği Geniş Aile dizisinin Zekayi'si yani Bora Akkaş uzun süredir olan birlikteliklerini 2017 yılında birleştirme kararı almışlardı. 5 senelik bir flört döneminin ardından rüya gibi bir düğün ile Beykoz Kundra Fabrikası’nda dünya evine girdiler. Düğün esnasında ve daha sonrasında paylaşılan resimlerden çiftin birbiri ile olan uyumu çok sevilmişti. Hatta Seda Türkmen ve Bora Akkaş'ın düğün fotoğrafları sosyal medyada trend topik olmuştu. Fakat hiçbişey beklenildiği gibi olmadı ve sevilen çiftten kötü haber geldi.

Meslektaş olan Seda Türkmen ve Bora Akkaş çifti evliliklerinin henüz birinci yılı dolmadan kavgalara başladı. Birbirlerine olan büyük aşkları ile evlenme kararı alan çift daha ilk aylardan anlaşmazlıklar yaşadı. Bu süre içerisinde ciddi tartışmalar yaşamış ve boşanmanın eşiğine gelmişlerdi. Fakat sonrasında daha birinci yılı bile dolmayan evliliklerine bir şans verdiler. Tam toparladılar derken çiftten yine kötü bir haber geldi. 7 senedir birlikte olan çift bu süre içerisinde evliliklerini toparlamak için büyük çaba sarf etmişlerdi. Fakat artık hiçbirşey beklenildiği gibi olmayınca sempatik çiftinde sabrı kalmamıştı. Ve Bora Akkaş ve Seda Türkmen çifti geçtiğimiz gün boşanma kararı aldılar. Mahkemeye başvuran çiftin gerekçesi ise 'Evlilik birliğinin temelinin sarsılması' oldu. Gündemi sallayan boşanma haberleri ile ilgili Seda Türkmen'in avukatı bir açıklamada bulundu. Açıklamasında iftin birbirlerinden mal ya da tazminat talebinin olmadığını söyledi ve paylaşımın eşit bir şekilde olacağını belirtti.

29-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar