Sefirin Kızı 14. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 14. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 14. Bölüm İzle! Gediz Sancar'ı Katil olma yolunda en can alıcı noktasından vurur. Nare'sinden. Sefirin Kızı son bölümü ile bu akşam Star'da.

Sefirin Kızı 14. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 14. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine tıklamayı unutmayın.

SEFİRİN KIZI 14. BÖLÜM KONUSU

Sefirin Kızı 14. Bölüm İzle! Sancar ve Nare artık tatlı tatlı atışmayı bırakmış, toplu tüfekli yürek savasına girmiştir. Sancar Akın'dan intikamını almakta sonuna kadar kararlıdır. Nare'de o intikam yokundan Sancar'ı döndürmeye bir okadar kararlıdır. Nare artık sancar'ın suyuna gitmeyecektir. Onu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Kızı Melek'in babasız bir hayat geçirmesine 8 yıl şahitolmuş bu yükü omuzlarında da yüreğinde de yaşamıştır. Bu saatten sonra 1 gün bile kızına bu acıyı yaşatmayacaktır. 

Nare bu yolda konakta kalmayı bile kabul eder. Halisefe, Menekşe'ye rağmen. Ancak Sancar Akın'ı öldürmekte öyle kararlıdır ki onun canını almadan önce geride kalacakların refahı iiçin bir iki ayarlama yapacaktır. En çokta Nare ve Melek yokluğunda kimsenin eline bakmasın ister. Bu ayarlamaları yaparken Gediz Sancar'a bir türlü engel olamaz. Aklına tek bir yol gelir. Sancar'ın yanına gider ve onu katil olmaktan geri çevirmek için tek bir cümle kullanır. Yokluğunda Nare'nin yüreğinde olurum. Onun gözaşlarını silerim. Sancar'ın gözünden kıskandığı Nare'yi bir başka adama emanet etmeyi gönlü razı olacak mı? Nare bu savaşı kazanacak mı? Sancar Akın'ı öldürmek yerine Polis'ee teslim edecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Sefirin Kızı 14. Bölüm Tek parça izlemek için detaylar haberimizden bulabilirsiniz! 

İyi Seyirler. . .

23-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar