Sefirin Kızı 15. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 15. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 15. Bölüm İzle! Menekşe hamiledir ve Sancar bunu Nare'ye söylemenin yollarını arar. Sefirin Kızı son bölümü ile bu akşam Star'da.

Sefirin Kızı 15. Bölüm İzle! Nare ve Sancar'ın takıntılı platonik aşk uğruna yarım kalan sevdalarını, yıllar sonra tekrar takıntılı ve sosyopat olarak tanımlanan Akın'ın Nare'nin hayatını alt üst etmesi ile alevlenen imkansız aşkın adıdır Sefirin Kızı. Q3 Medya ve NGM aracılığı ile ortaklaşa yapılan dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Sedef Nehir Erdem'in kaleminden bizlere ulaşıyor. Pazartesi günleri rayting sıralamasında AB'de ve Totalde ilk sıraya yerleşen Sefirin Kızı son bölüm ile bu akşam Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sefirin Kızı 15. bölüm canlı tek parça izlemek için bağlantı linkine tıklamayı unutmayın.

SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜM KONUSU

Sefirin Kızı 15. Bölüm İzle! Sancar katil olmak üzere iken onu yin yolundan döndürmeyi başaran Gediz olur. Gediz yaptığı can alıcı tehdit ile Sancar'ı can evinden Naresinden vurur. Sancar vazgeçer ancak bu kez yolundan dönen ;Gediz olur. Zaten Müge için yeterince sinirlenmiştir. Gönlüne düşen Nare'ye geçmişte yaptıkları ile hepten sınırlarını aşmıştır. Gediz'de katil olmanın eşiğindedir. Sancar artık can almanın değil Can vermenin daha tehlikeli olduğunu anladığı anları yaşamaya başlamıştır. 

Menekşe hemiledir ve düşük tehlikesi ile hastaneye kaldırılır. Sancar kara kara bunu Nare'ye ençok ta Melek'e nasıl söyleyeceğini düşünürken deliye döner.  Hastanenin ardından konağa mecburen geri dönen Menekşe konakta herkese kök söktürür. Fakar Gülsiye'nin öyle bir planı vardır ki. Menekşe Ters köşe olacaktır. Menekşe'nin hamileliğini Nare'ye söylediğinde Nare  9 yıldır kaçtığı bir şeyin farkına varır. İlişkilerine dışarıdan bakma fırsatı bulur ve acı gerçeği görür. Aşkları ilişkileri en başından beri İmkansızdır. NAre kapıyı sancar'ın yüzüne kapatır ve Bundan sonra adını anmayacağım, Nasuh tövbesi olsun der. Sancar duyduğu bu iki cümle ile canından can çıktığını hisseder. Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Star Tv'de. Sefirin Kızı 15. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine yukarıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . .

30-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar