Sefirin Kızı 27. Bölüm İzle! (Son Bölüm)

Sefirin Kızı 27. Bölüm İzle! (Son Bölüm)
Sefirin Kızı 27. Bölüm İzle, İzleyiciyi yasa boğacak bir bölüm ile seyircisini ekranlara kilitleyecek Sefirin Kızı son bölümü Full HD kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

O3 Medya ve NGM’nin ortak imzalı, ödüllere doymayan ve Star Tv'nin iddialı dizilerinden olan Pazartesi akşamlarının gönlüne taht kumuş dizisi Sefirin Kızı 27. Bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında. Geçtiğimiz hafta seyirciyi şaşkına çeviren nefes kesici bölümün ardından dizide bu akşam bir yas gecesi yaşanacak. Seyirciyi hıçkırıklara boğacak Sefirin Kızı 27. bölümü canlı ve Full HD kalitesinde izlemek için aşağıdaki Sefirin Kızı yeni bölüm izle butonuna tıklamayı unutmayın. 

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NEREL OLACAK?

Sefirin Kızı 27. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta eşi Menekşe'ye boşanma davası açarak evliliğini, sonlandırmak istemiş , Gediz'in koltuk sevdasına alet olarak'da %5 hisse alarak boşanma işlemini tamamlamıştı. Fakat sancar yönetim kurulu toplantısında Menekşe'nin kızını hayatına son verebilecek hain planını ortaya çıkarmış ve Menekşeyi hayatlarından silmek için bir adım daha atmıştı. 

Nare ise boşansa bile Menekşenin bir doğum yapacağı gerçeğini kaldıramayacağını söyler. Kızının velayetini alarak havalimanına gittiğinde fikirleri değişir. Fakat acı bir gerçek onu beklemektedir. Sancar Akın'ı polise teslim etmemiş onun cezasını kendi elleri ile vermek istemişti. Bunu Duyan Nare kendisini sonsuzluğa bırakmak istediği o uçurumun kenarına gitmiş, Akın'ı çözerek göndermek isterken Sancar gelmişti. Akında son çare olarak Nare'yi ve ikisini serbest bırakmasını istemiş bunu engellemek isteyen Sancar ile birlikte Nare'nin kendini bıraktığı uçurumdan birlikte aşağı düşmüştü. 

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde bir yas gecesi bizleri karşılayacak. Nare Sancarın durumunu eve gelip paylaşınca, Melek bu durumu kaldıramaz. Halisefe ve Elvan inanamaz. Gediz ise bu duruma sebebiyet verdiği için vicdan yükü altındadır. Peki Sancar o uçurumdan sağ çıkabilecek midir? Evinin kapısına kadar giderek silah çektiği Kahraman ölecek midir? 

Sefirin Kızı 27. Bölüm izlemek için yukarıdaki yeni bölüm linkine tıklamayı unutmayın. 

02-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar