Sefirin Kızı 7. Bölüm İzle!

Sefirin Kızı 7. Bölüm İzle!
Sefirin Kızı 7. Bölüm İzle! 3 Şubat Pazartesi Günü yayınlanan Sefirin Kızı 7. bölüm canlı izlemek için yayın linkine haberimizin detayından ulaşabilirsiniz!

Sefirin Kızı 7. Bölüm Ful İzle! Geçtiğimiz hafta 6. bölümü ile yayınlanan Sefirin Kızı dizisi reytinglerde yine ilk 3 te yer almayı başarmıştı. Bu hafta yeni bölümü ile 3 Şubat Pazartesi günü yayınlacak ve Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Erdal Küçükkömürcüve Tülin Yazkan'ın başrolleri paylaştığı Emre Kabakuşak yönetmenliğindeki Sefirin Kızı 8. bölüm tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz!

SEFİRİN KIZI 7.BÖLÜMDE BU HAFTA!

Sefirin Kızı 7. bölüm canlı izle! Sefirin Kızı dizisinde geçtiğimiz hafta, iki sadıç toy yerinde tutuklanmış, geçmişte belediyeyi dolandırdıkları gerekçesi gözaltında bayağı sıkıştırılmıştı. İki sadıçta ortak konuştukları söz ile itiraf etmemiş ancak temize çıkana kadar tutuklu kalacaklarını öğrenmişlerdi. Sancar ve Gediz Nare'nin uğradığı saldırının kime ait olduğunu bulmak için 1 günlüğüne üst düzey bir izin almışlardı. Nitekim kim olduğunu öğrendilerde. Sancar'ın karısı Menekşenin abisi Nejdet. Nejdet'in maşalarına ulaşmış fakat Necdet'e ulaşamamışlardı. Polise olan biteni bildirerek tekrar tutukevine geri dönmek için harekete geçmişlerdi. Nare ile Sancar'ın son vedalaşmasında Nare Sancar'a ne olursa olsun sana inanıyorum demiş, Sancar ise ağlayarak bana inanma çünkü ben şuçluyum belediyeyi biz dolandırdık diyerek Nare'yi yerin dibine sokmayı başarmıştır. 

Sefirin kızında bu hafta ise Tutukevine yerleştirilen iki Sadıç Nejdet'in tutuklama haberini alırlar, onun kendi koğuşlarına getirmeleri için çaba sarfederler. Nejdet onların dilediği gibi ayn koğuşa getirirlir. Sancar'ın üzerine düşmesi üzerine Nejdet'i annesi Halise Efe'nin tuttuğunu öğrenir. Artık ailesine bile güveni kalmayan Sancar'ın tek mutluluğu dışarıda güvende olduğunu sandığı Nare'dir.

Sancar'ın bilmediği birşey vardır ki, Akın çoktan türlü oyunlar çevirip Nare'nin odasına kadar girmeyi başarmıştır. Nare'nin Akın ile olan savaşı yeniden başlar. üstelik bu sefer yalnızdır sadıçlar istese de ulaşamayagı yerdedirler.  Akın ile yıllardır bitmeyen bağımlı davranışları Müge'nin sevgilisi konumunda yeniden hortlar. Üstelik Akın Sancar'a bir büyük darbe daha indirmek üzeredir. Hacze düşen Efe konağını almak için hamle yapacaktır. 

Hepsi ve daha fazlası Sefirin Kızı 7. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de!

İyi Seyirler!

 

03-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar