Sefirin Kızı Dizisinde Set Aşkı Gerçek Oldu!

Sefirin Kızı Dizisinde Set Aşkı Gerçek Oldu!
Sefirin Kızı dizisinde senaryo gereği birlikte olan çift gerçek hayatta da birbirlerine aşık oldu. Herkesin merak ettiği Sefirin Kızı dizisindeki ünlü çift kim? İşte haberimiz!

Bir Dizi Aşkı Daha Gerçek Oldu! NGM ve O3 Medya ortak yapımı olan ve ilk olarak Aralık ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan, Emre Kabakuşak yönetmenliğindeki Sefirin Kızı bu hafta 8.bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Dizide Sancar karakterini canlandıran Engin Akyürek ve daha önce Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yer alan, Sefirin Kızı dizisinde de Sancar'ın eşi Menekşe karakterini canlandıran Tülin Yazkan'ın aşk yaşadığı dedikoduları bir süredir ağızlarda dolaşıyordu. Daha öncede set aşkları ile gündeme gelen Engin Akyürek'in sessiz kaldığı aşk iddiaları bakın nasıl tescillendi? 

Sancar ve Menekşe aşkı Gerçek mi oluyor?

Star TV kanalında pazartesi yayınlanan ve rayting sıralamasında her hafta ilk 3 te yer alan dizinin başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan gibi oyunlar yer alıyor.  Senaryosunda Sancar ve Menekşe yani Engin Akyürek ve Tülin Yazkan evlenir fakat mutsuz ve zorunlu bir evliliği sürdürürler. Fakat Gerçek hayatta dizisinin sıkı takipçileri Engin Akyürek ve Tülin Yazkan'ı istanbul etilerde Elele gezerken görünce ilişkileri tescillenmiş oldu. Daha önce bir çok defa set arkadaşına aşık olan Engin Akyürek'in ilişkisi hakkında net bir açıklama yapmadığı da ve önümüzdeki günlerde konu ile açıklamaları gelmesi de bekleniyor.

Tülin Yazkan ise dün instagram hesabında bu görüntüyü paylaşıp Sefirin Kızı'na son iki gün başlığı ile paylaşım yaptı.

Sancar ve Nare çocukluktan birbirlerine aşıktır. Nare bir konsolos'un kızı Sancar ise sıradan bir yarıcının oğludur. Gariban bir hayat geçiren Sancar, Nare ile evlenme hayalini her zaman yüreğinde diri tutmuş ve Nare 18 yaşına geldiğinde Sancar'a kaçma kararı almıştır. Fakat Sancar'a kaçmadan önceki gece kardeşi dediği babasının sağ kolu Akın kendisine tecavüz etmiş Nare ve Sancar'ın evliliği  Nare'nin kırmızı kuşağı haketmediği ve tecavüzü kabullenmediği için ilk geceden son bumuştur. Nare o gece intihar etmiş babası onu almış yurtdışına götürmüş, Sancar nare'yi öldü bilmiş Nare ise Sancar'ın yaptığını hiç unutmamış ancak hayata karnındaki bebekle tutunmuştur. 

Kızı 8 yaşına geldiğinde kendisine tekrar tecavüz etmek isyene Akın'ı bıçaklamış ve kızını da alıp Türkiye'ye Muğla'ya kaçmış, Sancar'a kızını emanet etmek istemiştir. Kızını emanet edecek ardından da İntihar edecektir. Kızını babasına bırakmaya gittiğinde Sancar için Toy alanı kurulmuş, Sancar Menekşe ile dünya evine girmiştir. Tam adına yakışır şekilde Efe oyunu oynarken Sancar'ı gören ve tekrar yüreği eriyen Nare düğün alanına girmiş ve Sancar'ın karşısına dikilmiştir. 

Yıllardır kendisini öldü sanan Sancar ise hem pişmanlık hemde öfke ile kızını kabullenmemiş ardından da yaptırdığı DNA testi ile kızı olduğunu anlamış ve Sefirin Kızı dizisi böyle başlamıştır.

 

09-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar