Şehinşah Kimdir? Neden Gözaltına Alındı?

Şehinşah Kimdir? Neden Gözaltına Alındı?
Ünlü Rapçi Şehinşah bu sabah gözaltına alındı. Şehinşah sosyal medya hesabından tüm ayrıntıları paylaştı. Peki Şehinşah kimdir ve neden gözaltına alındı? İşte ayrıntılar!

Gerçek adı Ufuk Yılmaz olan Şehinşah son dönemlerde yükselen Türkçe rapin en ses getiren isimleri arasındadır. Şehinşah yani kralların kralı mahlasını kendisine isim olarak seçen şarkıcı Youtube’de zaman zaman yayınladığı parçalar ile önemli bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Şarkıcının Youtube’de yayınladığı parçalar 16, 17, 20 milyon tıklanama gibi yüksek rakamlara ulaşırken özellikle genç bir kitle tarafından yoğun bir şekilde desteklendi ve takip edildi. Özellikle genç kitlenin büyük beğenisini alan şarkıcı zaman zaman şarkı sözleri nedeniyle eleştirilse de o yoluna devam etti. Ancak ünlü şarkıcı yine bir şarkısının sözleri nedeniyle bu sabah (21 Eylül 2019) gözaltına alındı.

Şehinşah Neden Gözaltına Alındı?

Ünlü rapçi Şehinşah bu sabah gözaltına alındı. Şarkıcı sosyal medya hesabından durduğu olayda şu ifadelere yer verdi. Sabah evine gelen polislerce gözaltına alındığını belirten Şehinşah ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü ve burada gerçekleştirilen işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Ünlü rapçi olayla ilgili olarak şu ifadeleri paylaştı. “Sabah evime gelen polisler eşliğinde bir şarkımda geçen sözler nedeniyle gözaltına alındım. Birkaç saat süren ifadenin ardından daha şimdi vatan karakolundan salıverildim. Memur arkadaşlar sağ olsun konsere yetişmem için ellerinden geldikçe hızlı oldular fakat prosedür gereği vakit aldı. Hızlı bir şekilde yola çıkıyoruz, geç kalırsam kusura bakmayın” dedi.

Şehinşah Kimdir?

Gerçek adı Ufuk Yılmaz olan rapçi Şehinşah 1986 yılında Erzincan’ın Kemak ilçesin’de dünyaya gelmiştir. Kendisine Şehinşah mahlasını seçen şarkıcı Grafiti sayesinde raple tanışmış ve kendisini bu kültürün içinde bulmuştur. Şehinşah 1998 yılında yaptığı ilk demo ile profesyonel rap hayatına adım atmıştır. 2002 yılında Masta Katil’le Harameyn G3 isimli grubu kurmuştur. Şarkıcı grubun demosu olan Obesyon’u müzik severlerle buluşturmuştur. Şehinşah kendi imkanları ile home stüdiosunu kurmuş ve daha sonra pek çok şarkıya imza atmıştır. Başarılı rapçi youtube’de 16, 17, 20 milyon tıklanan şarkılara imza atmıştır. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şehinşah aynı zamanda roman ve renklendirme ile de uğraşmaktadır. Kıskanç, Yak Yak Yak ve Pirana gibi şarkılarla milyonları peşinden sürüklemektedir.

21-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler