Genç Oyuncu Gözaltına Alındı

Genç Oyuncu Gözaltına Alındı
Bir dönem Yasak Elma dizisinde Lila karakterini de canlandıran güzel oyuncu Ayşegül Çınar uyuşturucu madde bulundurma iddiasıyla gözaltına alındı.

Magazin basını ve sosyal medya bugün şok bir haberle takipçilerine ulaştı. Son dakika haberi olarak duyurulan habere göre genç ve güzel oyunculardan olan ve geleceği parlak olan Ayşegül Çınar polis tarafından gözaltına alındı. Bu şok haber ünlü oyuncunun sevenlerini bir anda şok ederken ilerleyen saatlerde olayın iç yüzü de ortaya çıkmaya başladı. Güzel oyuncu Ayşegül Çınar iddialara göre arkadaşlarıyla bir mekanda eğlendikten sonra arkadaşlarının da içinde bulunduğu bir araçla evine dönmek üzere yola çıktı. Beylikdüzü’nden evine gitmekte olan Ayşegül Çınar ve arkadaşlarının içinde olduğu araç polis kontrolü sırasında durduruldu ve araçta arama yapıldı. İddiaya göre polis araması sırasında aracın bagajında bir miktar uyuşturucu madde bulundu ve bunun üzerine Ayşegül Çınar ve arkadaşları Etiler Polis Karakoluna götürüldü ve gözaltına alındı. Bu gelişme magazin basınında son dakika haberi olarak verilirken oyuncunun sevenleri ve takipçileri bu gelişme karşısında şok oldu.

Yasak Elma’nın Lila’sı Gözaltında!

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Yasak Elma adlı dizide geçtiğimiz sezon Lila karakterini canlandıran güzel oyuncu Ayşegül Çınar bugün polis tarafından gözaltına alındı. Arkadaşlarıyla elendikten sonra evine dönen ünlü oyuncunun aracı polis çevirmesine takıldı ve yapılan aramada aracın içinde uyuşturucu madde bulundu. Bunun üzerine Etiler Polis Merkezine götürülen Çınar ve arkadaşlarının ifadeleri alındı. Ayşegül Çınar polis tarafından alınan ilk ifadesinde uyuşturucu maddenin kendisine ait olmadığını beyan etti. Ayşegül Çınar ifadesinde “bana ait değil, hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Kurtulamadığım eski erkek arkadaşım bana tuzak kurdu” ifadelerini verdi. Ayşegül Çınar ilk ifadesinin altından gözaltına alındı. Ünlü oyuncu daha önce de yine eski erkek arkadaşı sebebiyle magazin basınında yer almıştı. Bir restoranda tartıştığı erkek arkadaşını müşterilere söyleyerek polis çağırmalarını istemişti. Ayşegül Çınar o dönemde eski erkek arkadaşının kendisini öldürmek istediğini iddia etmişti. Polis tarafından yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği örenilirken Ayşegül Çınar’ın durumunun ne olacağı merak konusu oldu.

Ayşegül Çınar Kimdir?

Aracında uyuşturucu maddeyle yakalanan ve ancak bunların kendisine ait olmadığını ifade eden güzel oyuncu Ayşegül Çınar 1999 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat Gezen Sanat merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi alan oyuncu daha sonra dizilerde oyunculuk yapmaya başlamıştır. Geçtiğimiz sezon Yasak Elma’da Lila karakterini canlandıran güzel oyuncuya bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar