Adana Sıfır Bir Dizisinin Üç Oyuncusuna Şok!

Adana Sıfır Bir Dizisinin Üç Oyuncusuna Şok!
İnternet kanalı Blu Tv'de yayınlanan ve final yapan Adana Sıfır Bir Dizisi oyuncularına şok. Üç oyuncu gözaltına alındı. Gözaltına alınma sebepleri ne? Detaylar haberimizde!

İnternet yayın kanalı olan Blu Tv’de yayınlanan ve oldukça popüler olan Adana Sıfır Bir Dizisi özellikle yerel öğeleri ulusal bazda ele alması ve çarpıcı senaryo ve çekim tekniğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Adana’nın marka sokaklarında çekilen dizi yine Adana bölgesinin oyuncularından kurulu bir castla çekiliyordu. Yönetmenliğini Kadri Beran Taşkın’ın üstlendiği dizi özellikle sosyal medyada dikkat çekti ve bir anda yayıldı. 25. Bölümde final yapan Adana Sıfır Bir dizisiyle ilgili geçtiğimiz günlerde şok bir gelişme yaşandı. Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Üç Oyuncuya Gözaltı!

Adana’nın arka sokaklarında çekilen ve suç, polisiye, gerilim türündeki dizi bir grup oyuncunun ilkönce Youtube kanalında çektikleri diziyi yayınlamaya başlamaları ile adını duyurdu. Ardından Blu Tv’ye geçen dizi bir anda popülerliğini artırdı ve özellikle gençler arasında hızla yayıldı. Dizi 12 Haziran Çarşamba günü yayınlanan 25. Bölümü ile ekranlara veda etti. Geçtiğimiz günlerde yine dizinin üç oyuncusu şok bir şekilde Adana Emniyeti tarafından gözaltına alındı. Dizinin sıkı takipçilerini bir anda şok eden bu gelişme sosyal medya da bir anda gündem oldu.

Oyuncular Neden Gözaltına Alındı?

Adana Sıfır Bir Dizisi, Adana’nın arka sokaklarında çekilen suç, polisiye ve gerilim türünde bir dizi olarak dikkatleri çekti. Dizi özellikle üç karakterin (Savaş, Özgür, Cio) illegal olaylara karşı kendi mücadelelerini başlatması ve bunun için mahallelerini ve sokaklarını savunmalarıyla dikkatleri çekti. Bu üç karaktere zaman zaman akrabaları ve arkadaşları da destek verdi. Adana Sıfır Bir dizisindeki hikaye gereği suçla iç içe olan bu üç karakterin ve yanındakilerin dizide geçen bir sahnedeki uyuşturucu kullanımı üzerine harekete geçen Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dizinin üç oyuncusu olan Burak A. (19), Cengizhan Y. (24), Furkan S. K. (22), gözaltına alındı.

Daha Sonra Ne Oldu?

Adana Sıfır Bir dizisinin üç oyuncusunun uyuşturucuyu özendirme suçundan dolayı gözaltına alınmasının ardından sosyal medya bir anda bu gündeme yoğunlaştı. Gözaltına alınan Burak A. (19), Cengizhan Y. (24), Furkan S. K. (22),’nin, dizinin ilgili sahnesinde gerçek uyuşturucu kullandıkları ve “uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapmak” suçundan işlem yapıldığı, ancak bu üç oyuncunun ifadelerinde gerçek uyuşturucu madde kullanmadıklarını ve dizideki sahne gereği bu rolü oynadıklarını söyledikleri öğrenildi. Gözaltına alınan üç oyuncu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve burada savcılıkça serbest bırakılmalarına karar verildi.

28-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar