Seksenler 500. Bölüm İzle

Seksenler 500. Bölüm İzle
Seksenler 500. Bölüm İzle; 19 Ağustos Perşembe 500. (9) bölümüyle ekrana gelecek Seksenler Dizisinin yayınlanan 500. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde.

Seksenler 500. Bölüm İzle; Başrollerinde Özlem Türkad, Reha Özcan, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Zeynep Demirel ve Ayşe Tolga’nın rol aldığı ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Seksenler bu akşam 500. Bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren seyircinin severek izlediği dönem dizisi Seksenler 1980’li yılların Türkiye’sini anlatıyor. 9 sezondur TRT 1 ekranlarında olan ve bu sezon yaz döneminde Perşembe akşamları ekrana gelen Seksenler Çınaraltı mahallesinde yaşayan ve birbirini seven, birbirinin yardımına koşan ve her şeyi paylaşan samimi insanların hikayesini anlatıyor. 9 sezondur ekranlarda olan Seksenler bu akşam beşinci sefer dalya diyor. Zaman zaman ara veren ancak her seferinde yeniden başlayan dizi bu akşam bir kez daha seyirciyle buluşacak ve bir kez daha o samimi havasını misafir olduğu evlere yansıtacak.

Seksenler Son Bölüm Tek Parça Ful İzle

TRT 1 ekranlarının sevilen ve artık bir klasik haline gelen başarılı dönem dizilerinden Mint Yapım imzalı Seksenler yayınlanan her bölümde seyirciyi ekranlara bağlamayı başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rukiye gelini Amelie’den hiç memnun değildir. Özellikle onun müsrifliğinden şikayet etmektedir ve ona tasarruf konusunda bir ders vermek ister. Ancak Amelie her zaman olduğu gibi her şeyi yanlış anlar ve işler tam anlamıyla arapsaçına döner.

Seksenler 500. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizilerinden biri olan seksenler bu akşam yayınlanacak bölümüyle beşinci kez dalya diyor. Tam 500. kez seyirciyle buluşacak dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine seyirci keyifli anlar yaşayacak. Seksenler’in bu akşam yayınlanacak bölümünde Çınaraltı mahallesi Semih’i evlendirme derdine düşer. Her evde Semih için evlilik planları yapılır. Sami Usta’nın annesi kendisini Semih’le evliliğe hazırlarken Rukiye’nin gelini Amelie ise Semih’i evlendirmek için arkadaşı Mine’yi getirir. Ancak Mine ile Semih ayrı kutupların insanıdır ve bu kısa zamanda anlaşılır. Amelie Mine için Semih’le bir tanışma ayarlar ve ancak Semih’in heyecanlı halleri ve neşeli tavrı ciddi bir damat adayı isteyen Mine için uygun değildir. Seksenler bu akşam yayınlanacak 500. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

19-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar