Seksenler Dizisinin Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Seksenler Dizisinin Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?
TRT'nin sevilen dizisi Seksenler yeniden ekranlara gelecek. Eylül ayından itibaren TRT 1'de yayınlanmaya başlayacak olan Seksenler ile tüm gelişmeler haberimizde!

Mint yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bir dönemi iyisiyle kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla anlatan ve hepimizin kendinden bir şeyler bulduğu sevilen dizi Seksenler’le ilgili seyirciyi sevindiren gelişmeler yaşanıyor. Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği ve aile dizisi geleneğinin son temsilcilerinden olan dizi bir dönem TRT’de başarıyla yayınlanmış ve uzun süre devam etmişti. Başarılarla dolu yayın geçmişinden sonra final yapan dizinin tekrarları da uzun süre TRT’de yayınlanmış ve her yayınlandığı kuşakta ve saatte seyirci tarafından takip edilmişti. Canlıtv olarak seyirciyi heyecanlandıran gelişmelerin yaşandığı Seksenler’le ilgili gelişmeleri araştırdık.

Seksenler Yeniden!

Birol Güven’in yapımcılığında TRT 1’de yayınlanan ve 6 sezon 228 bölüm gibi inanılmaz bir süre yayınlanan Seksenler’in oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, İlker Ayrık gibi isimlerin yer aldığı dizi 228. Bölümünde final yapmıştı. Ekran başındaki seyirciyi kimi hüzünlendiren kimi mutlu eden dizi final yaptığında pek çok seyirci üzülmüş ancak teselliyi dizinin tekrar bölümlerinde bulmuştu. Dizinin tekrar bölümleri de en az yeni bölümleri kadar takip edilmiş ve seyredilmişti. Bütün bu yaşananlardan sonra TRT başarılı diziyi yeni bölümleriyle yayınlama kararı aldı ve Birol Güven’de Seksenler İçin yeniden çalışmalara başladı. Yeni oyuncu kadrosu ve yeni hikayelerle ekrana gelecek olan Seksenler için çalışmalar başladı. Çekimler için hazırlıkların yapıldığı dizinin Eylül ayında sete ineceği ve motor diyeceği açıklandı.

Hafta İçi Her Gün!

Mint yapım tarafından hazırlanan ve Birol Güven tarafından yapımcılığının üstlenildiği dizi 6 sezon ve 228 bölüm gibi uzun bir süre devam etmiş ve uzun soluklu diziler arasında yer almıştı. Seksenler daha önce yayınlandığı TRT 1’de prime time kuşağında yayınlanmıştı. Yayınlandığı dönemlerde her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin Eylül yayın döneminden itibaren dizinin prime time kuşağında olmayacağı ana haber önünde ve hafta içi her gün ekranlara geleceği açıklandı. Dizi de eski oyuncu kadrosundan hangi isimlerin yer alacağı henüz bilinmezken seyircinin de heyecanla beklemeye başladığı Seksenlerle ilgili gelişmeler yaşandıkça bilgilendirmeye devam edeceğiz.

24-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler