Seksenler Dizisinin Ergun Plak’ı Serhat Kılıç Yeni Sezonda Olacak mı?

Seksenler Dizisinin Ergun Plak’ı Serhat Kılıç Yeni Sezonda Olacak mı?
Seksenler Dizisi yeniden başlıyor. Dizi eski oyuncularının çoğunu kadrosuna toplamayı başardı. Peki, Ergun Plak (Serhat Kılıç) dizide yer alacak mı? İşte detaylar!

Ekranların en eğlenceli ve en bizden dizilerinden TRT 1 ekranlarında uzun zaman yayınlanan ve ardından final yaparak ekranlara veda eden Seksenler dizisi yayınlandığı tekrar bölümleriyle bile seyircinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Dizi seksenli yılların o eğlenceli, dramatik, siyasal olaylarını, gençlerin aşkını ve umutlarını anlatarak içimizde ukte olarak kalmış duyguları ekranlara taşımış ve bunda da başarılı olmuştu. Şimdilerde yeniden çekilmeye başlanan ve yine TRT 1 ekranlarında bu sefer hafta içi her gün 60 dakika olarak ekranlara gelecek dizi eski kadrosunu yeniden toplamaya çalışıyor. Şüphesiz bu kadronun içinde en ilgi çeken karakterlerden biri de Ergun Plak karakteriyle oyuncu Serhat Kılıç’tı. Dönemi yansıtmada oldukça başarılı olan ve dizinin olmazsa olmazları arasında yer alan Ergun Plak’ın yeni çekilecek bölümlerde olup olmayacağını araştırdık.

Ergun Plak Seksenler’de Olacak mı?

Mint Prodüction tarafından TRT 1 için hazırlanan ve uzun zaman ekranlarda olan dönem dizisi Seksenler yeniden çekilmeye başlanıyor. Seyircinin de severek izlediği dizi bu sefer hafta içi gündüz kuşağında ekranlara gelecek ve 60 dakika ile sınırlı olacak. Yapımcı Birol Güven eski kadroyu toplamaya çalışırken dizinin en önemli karakterlerinden olan Ergun Plak’ın olup olmayacağı merak edilmeye başlandı.

Renkli kıyafetleri, sokak kültürünü yansıtması, dönemin siyasal ve ekonomik yönlerine değinmesi, içinde büyüttüğü aşkı, esnaflığıyla seksenli yıllardan kopup gelen Ergun Plak’ın seksenlerin yeni tanıtım fragmanında olmamamsı seyirciyi üzmüştü. Ergun Plak’ı canlandıran Serhat Kılıç’ın dizideki önemli karakterlerden olduğunu bilen Birol Güven’de oyuncuyla görüşmüştü. Ancak ne yazık ki Ergun Plak (Serhat Kılıç) şu an için dizide yer almayacak.

Ergün Plak Seksenler’e Katılacak mı?

Yapımcı Birol Güven TRT 1 için yeniden hazırlanacak seksenler dizisi için eski kadroyu toplamaya çalışıyor. Birol güven yayınlanan tanıtımda kadronun büyük çoğunluğunu toplamış olarak görülüyor. Ancak Ergun Plak’ı canlandıran serhat Kılıç tanıtımda görünmüyor. Bu durum Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Ergun Plak’ın Seksenler’in yeni bölümlerinde olmayacağı endişesini yaratsa da Serhat Kılıç şu an için dizide yer almayacak. Özel işleri nedeniyle Birol Güven’den belli bir süre isteyen Serhat kılıç diziye ilerleyen bölümlerde dahil olacak.

05-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar