Seksenler dizisinin yeni yönetmeni kim olacak?

Seksenler dizisinin yeni yönetmeni kim olacak?
Ekranlara geri dönmeye hazırlanan Seksenler dizisinin yeni yönetmeni kim olacak? Seksenler dizisinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

TRT 1'in en sevilen dizileri arasında ilk sıraya yerleşen Seksenler uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara geri dönüyor. Heyecanla beklenen Seksenler dizisinin yeni yönetmeni kim olacak? Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Yeni sezonda yayınlanacak olan Seksenler dizisinin kadrosunda hangi isimler olacak? Eski kadrodan hangi isimler var?

Seksenler dizisinin yeni yönetmeni kim olacak?

Yeni sezon Seksenler dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ederken, izleyicinin aklına bir çok soru takıldı. 6 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında kahkaha tufanları estiren dizinin yeni yönetmeni kim olacak? 5 sezon boyunca Müfit Can Saçıntı'nın yönetmenliğini yaptığı diziyi son sezonunda Bora Tekay yönetmişti. Bu sezon ise yönetmenin değiştiği açıklandı. Hal böyle olunca dizinin yeni yönetmeninin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Seksenler dizisinin yeni yönetmeni kim oldu? Seksenler dizisinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak? 3 yıl önce çekimlerine ara verilen dizinin yeni bölümlerinin yeni sezonda ekranlarda olması bekleniyor.. 

Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Serhat Kılıç, Ceyhun Fersoy ve Özlem Türkad'ın kadrosunda bulunduğu yeni Seksenler dizisi tüm sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1, 360 Tv gibi kanallarda yayınlanan eski bölümleri bile ilgi  ile izlenirken dizinin bu yeni sezonu bakalım izleyiciye aynı tadı verecek mi? Seksenler dizisinin bu sezon yönetmen koltuğunda oturan isim Mustafa Uğur Yağcıoğlu oldu. Usta yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu daha önce Keşke Hiç Büyümeseydik, Evlilik Okulu ve Doksanlar gibi büyük ilgi gören dizilerin yönetmenliğini yapmıştır. Mustafa Uğur Yağcıoğlu bunların yanı sıra Mint Yapım'a ait dizilerin yönetmenliğini de üstlenmişti. Bakalım Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yönetmenliğinde yeniden ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümleri eski havayı yaratabilecek mi? Heyecan ve büyük merakla beklenen Seksenler dizisinin yeni bölümleri yeni sezonda yani Eylül ayında hafta içi hergün TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor. Dizinin büyük ihtimalle hafta içi her gün haber önünde yayınlanacağı söyleniyor. 

Mustafa Uğur Yağcıoğlu kimdir? 

Usta yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu, 23 Aralık 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk olarak 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz isimli dizinin yönetmenliğini yapmıştır. Daha sonrasında ise En Son Babalar Duyar, Canım Benim, Aşk Her Yaşta, Omuz Omuza, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Şov Bizinıs, Cümbür Cemaat Aile ve Dünyanın En Güzel Kokusu isimli filmlerin senaristliğini yapmıştır. 

27-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler