Seksenler kadrosuna sevilen oyuncusu geri dönüyor

Seksenler kadrosuna sevilen oyuncusu geri dönüyor
Ekranların en çok izlenen dönem dizisi olan Seksenler'de bir sürpriz yaşanacak. Seksenler kadrosuna sevilen oyuncusu geri dönüyor. Seksenler dizisine iki yeni isim daha katılmıştı.

Birol Güven'in yapımcısı olduğu Seksenler dizisi yeni sürprizlerle canlılığını koruyor. Yaz sezonunda da ekranda olacak Seksenler dizisinin oyuncu kadrosu da genişliyor. Seksenler dizisine yeni katılan isim ise herkesi heyecanlandırdı. Seksenler dizisinin Çağatay'ı İlker Ayrık dizinin kadrosuna yeniden dahil oldu. Seksenler dizisi tüm heyecanıyla devam ederken yeni karakterler diziye renk katıyor. İlker Ayrık'ın canlandırdığı Çağatay karakterinin eşi olarak diziye dahil olan bir diğer isim ise Zeynep Demirel oldu. Zeynep Demirel Seksenler'de Çağatay'ın eşi Amelie karakterini canlandıracak. Seksenler oyuncu kadrosuna Reha Özcan da katılmıştı.

Seksenler dizisinde Çağatay sürprizi

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisi ilk günkü ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Komedi türünde bir dönem dizisi olan Seksenler kodrosundan ayrılan oyuncular olduğu gibi yeni dahil oyuncular da oluyor. Seksenler'in Fehmi Babası Rasim Öztekin ise geçen aylarda vefat etmişti. Öztekin'in vefatı Seksenler seyircisini de derinden üzmüştü. Birçok sevilen ismin kadrosunda olduğu Seksenler'e oyuncu İlker Ayrık da geri dönmüş oldu. Senaryo gereği yıllar önce yurt dışına giden Çağatay aileye geri dönüyor. Yanında yabancı bir gelin Amelia ile dönen Çağatay'a annesi Rukiye'nin (Özlem Türkad) tepkisi nasıl olacak?

Ünlü oyuncular Seksenler kadrosunda

Ekranların en renkli dizilerinden biri olan Seksenler yaz aylarında da evlerinize konuk olmaya devam edecek. Reha Özcan, Zeynep Demirel ve İlker Ayrık'ın dahil olduğu yeni bölümler ise merakla bekleniyor. Çağatay ve Amelie olarak sette adım atan Zeynep Demirel ve İlker Ayrık'a duyguları soruldu. Medyatava'nın haberine göre Seksenler ailesine geri dönen İlker Ayrık, "Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum" dedi. Amelie olarak sette bulunan Zeynep Demirel de duygularını anlattı. Demirel, "Seksenler dizisinin usta oyuncularıyla kamera karşısına geçtiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı. Yeni hikayeler ve yeni karakterlerle Seksenler dizisi ekibi yaz sezonu için hazırlanıyor. Seksenler yeni sürprizlerle ekranda olacak. İyi seyirler…

25-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar