Selin Ciğerci İmaj Değiştirdi

Selin Ciğerci İmaj Değiştirdi
Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci son günlerde fiziki görünümünde yaptığı değişikliklere bir yenisini daha ekledi ve saçlarının rengini değiştirdi.

Magazin dünyasının vazgeçilmez ünlüleri arasında yer alan ve hemen her gün bir haberle gündemde yer alan ünlü internet fenomenlerinden Selin Ciğerci bir kez daha ve yine magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Her sözü, her hareketi olay olan ve magazin basını tarafında da çok sevilen ünlü isim Selin Ciğerci boşandıktan sonra estetik operasyonlarıyla gündeme gelmiş ve silokonlarını büyütmüştü. Başlarda bunu kabul etmese de daha sonra göğüs estetiği olduğunu kabul eden sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bu estetik operasyonun ardından bir kez daha imaj değişikliğine gitti ve bu olay da yine gündem oldu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saçlarının rengini değiştirdiğini takipçileriyle paylaştı ve bu durumu annesinin isteği ile yaptığını belirtti.

Saçlarının Rengini Değiştirdi

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci eşi Gökhan Çıra’dan boşandıktan sonra sosyal medya ve magazin gündeminden düşmüyor. Her hareketi olay olan ünlü ismin son zamanlarda özellikle özel yaşamıyla ilgili gündeme gelmesi dikkatleri çekerken ünlü isim daha önce göğüs estetiği yaptırmış ve silokanlarını büyütmeye karar vermişti. Bıçak altına yatan ünlü isim bunu başlarda kabul etmese de daha sonra kabul etmişti. Bunun ardından değişimlere devam eden ünlü isim Selin Ciğerci bu kez de saçlarının rengini değiştirdi. Sarı saçlarıyla akıllarda yer edinen ünlü isim Selin Ciğerci saçlarının rengini değiştirdi. Ünlü isim saçlarının rengini daha koyu yaparken son halini yine sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerine beğenip beğenmediklerini sordu.

Annesinin İsteği İle Yapmış

Selin Ciğerci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saçlarının rengini değiştirerek sarı olan rengini koyuya çevirmişti. Ünlü isim bunun nedeni olarak annesini gösterdi ve bir paylaşım yaptı. Selin Ciğerci paylaşımında “saç rengimi beğendiniz mi? Annem çok istedi. Sana çok yakışacak, söz veriyorum dedi. Galiba haklı ama gözüm alışmadı hala” ifadelerini kullandı. Takipçileri tarafından çokça beğeni alan Selin Ciğerci yeni halini beğenmediğini ifade edenlere ise yine cevap olarak “böyle de güzel” ifadelerini kullandı. Ayrıca ünlü ismin zayıflığı da dikkatleri çekti.

08-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar