Hercai’nin Cihan’ı Serdar Özer Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde

Hercai’nin Cihan’ı Serdar Özer Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinde
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin hikayesinde yeni bir döneme geçiliyor. Bu yeni dönemde ünlü oyuncu Serdar Özer Apollon olarak ekranlara gelecek.

Televizyonlarda yayınlanan diziler arasındaki reyting yarışı ve rekabet tüm sertliği ve hızıyla devam ediyor. Pek çok dizi reytinglerde iyi sonuçlar alabilmek için oyuncu kadrosunu her bölüm daha da güçlendirmeye ve yeni karakter ve hikayelerle yoluna emin adımlarla devam etmeye çalışıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi de bu reyting yarışında daha iyi noktalara gelebilmek için ve tarihsel gerçeklere uygun olarak yeni hikayelere paralel olarak yeni karakterlerle yoluna devam ediyor. Özellikle son bölümlerde Erenköy’ün savunulması ve Rumlara karşı verilen mücadelede oldukça iyi reyting oranları alan ve seyircinin beğenisini de üst sıralara getiren Kıbrıs Zafere Doğru güçlü bir oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi. Daha önce Hercai dizisinde rol alan ve burada Cihan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serdar Özer Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin kadrosuna katıldı.

Apollon Geliyor

TMC Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yakın tarihte yaşanılan Kıbrıs olaylarını seyirciye aktaran Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu, Pelin Karahan ve Gülper Özdemir’in rol aldığı diziye ünlü oyuncu Serdar Özer dahil oldu. Son olarak Hercai dizisinde Cihan karakterini canlandıran ve dizinin başından sonuna kadar kadroda yer alan ünlü oyuncu Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Apollon karakterine hayat verecek. 1963 yılında yaşanılan ve Kıbrıslı Rumlar ve Yunanistan’dan gelen askerlerin adada yaşayan Türklere karşı mezalimini konu alan dizide önümüzdeki günlerde zaman atlaması yaşanacak ve dizide daha ileri bir zamanın hikayelerini anlatacak. İki bölüm sonra yaşanacak bu olayda yeni karakter olarak Apollon ön planda olacak.

Zaman Atlaması Yaşanacak

TRT 1 ekranlarının Cuma akşamları ekrana gelen başarılı dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru aksiyon, macera ve gerilim türünde ele aldığı hikayeleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kıbrıs’ta Türklerin yaşadığı soykırımı ve acıları anlatan ve 1963 yılında geçen bir hikayeden yola çıkan dizide önümüzdeki bölümlerde zaman atlaması yaşanacak. İki bölüm sonra dizi 1963 olaylarından 1967 yıllarında yaşanılan olaylara zaman atlaması yapacak ve seyirciye yeni hikayeler izletecek. Dizinin heyecanlı hikayesi seyirciyi ekrana kilitlerken dizi Cuma akşamlarının da en güçlü yapımları arasında bulunuyor.

08-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar