Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes (İrem Helvacıoğlu) ayrılacak mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes (İrem Helvacıoğlu) ayrılacak mı?
Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterine hayat veren 'İrem Helvacıoğlu' diziden ayrılacak mı?

ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu zaman ilgiyle takip edilen, yayınlanan her bölümüyle adından söz ettimeyi başaran Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Nefes' karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu hakkında diziden ayrılacak haberleri sosyal medyada yayılmaya başladı. Peki bu iddia doğru mu? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'den İrem Helvacıoğlu ayrılacak mı?

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes (İrem Helvacıoğlu) ayrılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde dizinin önemli karakterlerinden biri olan Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu'nun senaryo gereği diziden ölerek ayrılması üzerine, İrem Helvacıoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Vedat karakterinin diziden ayrılışı, Nefes karakteri hakkında çıkan iddiaları kuvvetlendirirken, seyirci haberin doğruluğunu sosyal medyada sorguladı.

Dizinin yapım şirketi Sinegraf Film Prodüksiyon sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İrem Helvacıoğlu hakkında çıkan iddiaları şu açıklamayla yalanladı.

"Nefes karakterine hayat veren oyuncumuz İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılmasıyla ilgili çıkan haberler asılsızdır. Lütfen bu tür haberlere itibar etmeyiniz.

Katılacak yeni oyuncularımız, hikayemize yeni açılımlar kazandırmak için katılan karakterlerdir.

Sen Anlat Karadeniz ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi resmi hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Sosyal medya üzerinden yapılacak her spekülasyon, dizimize ve karakterlerimize zarar verecektir. Bu hususta gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Sinegraf Fikm Prodüksiyon."

10-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar