Sen Anlat Karadeniz Gelecek Sezon Var mı?

Sen Anlat Karadeniz Gelecek Sezon Var mı?
Atv ekranlarında fırtınalar estiren Sen Anlat Karadeniz'de peş peşe gelen açıklama ve iddialar! Sen Anlat Karadeniz gelecek sezon var mı? Yapım şirketi açıklama yaptı!

Osman Sınav’ın hem yapımcı hem yönetmen koltuğunda oturduğu Sinegraf tarafından yapılan ve Senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem ikilsi tarafından kaleme alınan ve başladığı günden itibaren ATV ekranlarında reyting rekorları kıran fenomen Dizi sen Anlat Karadeniz ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. ATV ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan ve fırtınalar estiren dizinin ikinci sezonu yayınlanıyor. İlk başladığı zamanlardaki reytinglerinden oldukça uzak olan Sen Anlat Karadeniz ile ilgili yayıncı kanal ATV’nin dizinin gelecek sezon olmayacağı şeklinde karar aldığı iddia ediliyor. Yapımcı ve kanal yöneticileri tarafından henüz doğrulanmayan bu iddiayı Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Sen Anlat Karadeniz Bitiyor mu?

Sinegraf tarafından yapılan ve Çarşamba akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin gelecek sezon olmayacağı ve bu sezonun sonunda final yapacağı iddia ediliyordu. Dizinin son zamanlarda düşen reytinglerinin kanalı böyle bir karar almaya ittiği söylentiler arasındaydı. Bu iddialara karşılık Sen Anlat Karadeniz Dizisinin yapımcısı Osman Sınav bir açıklama yaptı. ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı Osman Sınav, dizinin final yapacağı iddialarının yalan olduğunu ve Sen Anlat Karadeniz’in bir sezon daha ekranlara geleceğini söyledi. Osman Sınav, "Nefesimiz, performansımız yeterse 'Sen Anlat Karadeniz'i bir sezon daha devam ettirmek istiyoruz, bunun için çalışıyoruz" dedi.

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi isimlerin paylaştığı, yönetmenliğini Veli Çelik'in üstlendiği, Sinegraf - Osman Sınav yapımcılığında ekranlara gelen ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz bu açıklamayla sevenlerinin rahat bir nefes almasını sağladı.

Osman Sınav'dan İrem Helvacıoğlu Açıklaması

Bu arada Sen Anlat Karadeniz'in başarılı oyuncusu Nefes karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nun projeden ayrılacağı iddialarına yapım şirketinden cevap geldi. 'Nefes' karakterine hayat veren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ile ilgili haberlere son noktayı dizinin yapım şirketi Sinegraf Film koydu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Değerli Sen anlat Karadeniz İzleyicilerimize duyurumuzdur. Nefes karakterine hayat veren oyuncumuz İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılmasıyla ilgili çıkan haberler asılsızdır. Lütfen bu tür haberlere itibar etmeyiniz. Katılacak yeni oyuncularımız, hikayemize yeni açılımlar kazandırmak için katılan karakterlerdir. Sen Anlat Karadeniz ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi resmi hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.” Sen anlat Karadeniz ile ilgili yeni gelişmeleri canlıtv takipçileri için araştırmaya devam edeceğiz. 

06-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar