Sen Anlat Karadeniz’den Sonra Sinan Tuzcu’nun İnanılmaz Değişimi!

Sen Anlat Karadeniz’den Sonra Sinan Tuzcu’nun İnanılmaz Değişimi!
Sen Anlat Karadeniz Çarşamba akşamı final bölümüyle ekranlara gelirken çekimleri ise günler önce bitti. Çekimler bitince dizinin oyuncusu Sinan Tuzcu imaj yeniledi!İşte detaylar!

Atv ekranlarında bundan üç sezon önce başlayan ve ilk yayınlandığı bölümden itibaren seyircinin beğeniyle takip ettiği, reytinglerde hep ilklerin içinde olan Sen Anlat Karadeniz’in yarın (13.11.2019 Çarşamba)son bölümü yayınlanacak. Üç sezon süren bir döneme damga vuran Sen anlat Karadeniz zaman zaman hoş olmayacak olaylarla anılsa da daha çok güzelliklerle anılacağı kesin. Özellikle kadına şiddete tavrı ve kadın şiddetini ele alan konusuyla ve verdiği mesajlarla sık sık gündem olmayı başardı.

Sinegraf tarafından hazırlanan dizi sonunda sona geldi ve final bölümüyle son kez seyirci karşısına çıkacak. Çekimlerin bir iki hafta önce bittiği açıklanan dizinin oyuncuları dizinin son çekiminin ardından duygusal paylaşımlarla gündem olmuştu. Şimdi ise dizinin Mustafa Kaleli’si Sinan Tuzcu sosyal medya da gündem oldu. İşte detaylar!

Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) Yeni İmajıyla Sevenlerinin Karşısına Çıktı!

Atv’nin Çarşamba akşamlarını emanet ettiği ve yayınlandığı ilk bölümden beri bu emanetin hakkını vermek için canla başla çalışan sen anlat Karadeniz ekibi ve oyuncuları dizinin çekimlerinin bitmesiyle eski kimliklerine dönmeye başladılar. Dizinin sert abisi ancak bir o kadar da duygusal ve samimi karakteri Sinan Tuzcu’nun canlandırdığı Mustafa Kaleli de dizinin son bölüm çekimlerinin bitmesiyle eski imajına dönme kararı aldı.

Sakallı, saçları uzun bir Karadenizli olan Mustafa Kaleli’yi canlandıran Sinan Tuzcu karakterin işinin bitmesiyle eski kimliğine dönme kararı aldı ve sakallarını kısaltarak saçlarını kesti. Yemi imajının da yakıştığı gözlenen usta oyuncu Sinan Tuzcu yeni imajıyla sevenlerinden tam not aldı.

Sinan Tuzcu Kimdir?

Başarılı oyuncu Sinan Tuzcu 10 Temmuz 1977 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi devlet Konservatuarı Tiyatro Ana sanat Dalından 2004 yılında mezun olan oyuncu ilk kamera karşısına 2006 yılında Ihlamurlar Altında adlı diziyle geçti ve seyirci tarafından sevildi. Başarılı oyuncu bu dizinin ardından pek çok yapımda yer aldı. Bu yapımlardan bazıları şunlardır: Sen Anlat Karadeniz, Arka sokaklar, Babalar ve Evlatlar, Mor Menekşeler, Nefes, Altın Kızlar, Yol Arkadaşım, Adanalı, Çemberin Dışında, Mavi Gözlü Dev, Elveda Rumeli, Ihlamurlar Altında.

12-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar