Sen Çal Kapımı 14. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 14. Bölüm İzle!
Sen Çal Kapımı 14. Bölüm İzle; Dudak Isırtan büyük aşk doruklarda devam ederken, geçmişin tozlarında Alptekin Bolat'ın bir hamlesi ile Eda ve Serkan Boğulacak mı?

Sen Çal Kapımı 14. Bölüm İzle! Romantik Komedi türünde Fox Tv'nin ev sahipliği yaptığı MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı yeni bölümü ile 14 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. İzleyicide her hafta merak uyandıran ve romantik komedi kitlesini çarşamba akşamları fox tv ekranlarına kilitleyen dizinin başrollerinde Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan ve Ahmet Mark Somers yer alıyor. Seyircinin 13 bölümdür büyük merakla beklediği Serkan ve Eda aşkı sonunda gerçek olurken, dudak ısırtan o büyük aşka nazar mı deyiyor? Alptekin Bolat'ın geçmişle ilgili söylediği herşey Eda'nın robot olarak tanımladığı duygularını göstermekte zorlanan Serkan'ın ruhunu paramparça ederken bir sonraki hamlesi ne olacak? Sen Çal Kapımı yeni bölüm izlemek ve Sen Çal Kapımı canlı izlemek için aşağıdaki canlı izle butonundan ulaşabilirsiniz. 

SEN ÇAL KAPIMI 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sen Çal Kapımı 14. Bölüm İzle! Merakla beklenen ve seyirciyi her hafta ekranlara kilitleyen Sen Çal Kapımı dizisinde bu akşam, Serkan Eda'nın babası ve annesinin ölümü ile gerçekleri duyduğunda, ve bunun sorumlusunun babası olduğunu öğrendiğinde ne tepki verecek? Haftalardır seyircinin sevgili olmasını bekledikleri Eda ve Serkan sonunda aşklarını itiraf etmişken birlikte İtalyaya yerleşme planları içerisindeyken, Eda Serkan'da bir durgunluk fareder. Bunun sorumlusunun kendisi olduğunun farkındakır fakat sebebini bilmez. Yinede halasına Serkan'ın kendisi için işini İtalya'ya taşıyacını birlikte eğitimi için bir hayata başlayacaklarını hevesle anlatır. 

Serkan ise bu sorunun sorumlusunun ailesi olduğunu düşünür. Beni hiç bir güç Eda'dan ayıramaz der. Serkan Eda ile başbşa tüm sorunlardan uzakta bir gün planlar. Serkan'ın yokluğundaki bu günde Leyla telefon trafiğine yetişemez. Ofiste serkan'ın en sevmediği kaos ortamı oluşur. Fakat yeni ortakları Efe Selin'e bu konuda yardımcı olur bunu da Serkan duyunca çıldırır. Bu çıldırış Eda'nın kıskançlık damarlarını kabartır. Serkan'a yine ikinci bir yol ayrımı çıkacaktır. Serkan ve Eda aşkı sallantıya mı girecektir? Selin amacına Efe sayesinde yavaş yavaş ulaşacak mı?Hepsi ve daha fazlası bu akaşm saat 20:00'de Fox TV'de. Sen Çal Kapımı 14. bölüm izlemek ve Sen Çal Kapımı 14. bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . .

14-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar