Sen Çal Kapımı 3. Bölüm izle!

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm izle!
Sen Çal Kapımı 3. Bölüm ile bu akşam Fox Tv'de. Serkan ve Eda'nın nişan töreni herkesi şok ederken iki inatçı keçiyi aşkın kapısına daha da yakınlaştıracak.

 Sen Çal Kapımı 3. Bölüm İzle; Fox Tv’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı 3. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı bu akşam ki bölümünde Nişan törenlerinde fazla sıkılan ve Serkan'ın annesinin baskısını omuzlarında yük hisseden Eda kendini sessiz bir yere atıyor. Serkan tarafından farkedilince ise ikisininde yüreğindeki taşlar kırılıp yerini aşkın kokusuna bırakıyor. 

Her ne kadar birbirilerine düşman olsalar da sürekli yolları kesişen iki insanın çekişmeli ve eğlenceli maceraları nişan taklidi yapmalarıyla işler, daha da karışıyor. Kimsenin istemediği bu nişanlılık nasıl sonuç verecek? Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı 3. Bölümü 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00’de FOX Tv’de.

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm izle!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Ender Mıhlar'ın yönettiği Sen Çal Kapımı 3. Bölüm Fox Tv ekranında bu akşam yayınlanıyor. Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı romantik dizide nişanlı rolü yapmayı kabul eden Eda, Serkan ile nişan töreninde sosyetenin gözlerinden sözlerinden sıkılınca soluğu evin en ıssız köşesinde alıyor. Serkan Eda'yı göz takibinden kaybedince hemen onun peşine düşüyor. Serkan'ın tek düşündüğü iş olsada yüreğinde bir yerlerde Eda'nın üzülmesi onun da canını sıkıyor. Henüz ona belli etmesede o sert, işkolik tavrının altında Eda'yı çoktan sarıp sarmalayan bir yüreğ var. Bu bölümde ikili biraz daha birbirlerine yakınlaşıyor ve aşkın atılan temelleri bu bölümde vücut buluyor. Eda ve Serkan'ın yakınlaşmasından oldukça rahatsız olan Selin bu aşkın önüne geçebilecek mi?

Eğlenceli ve aşk dolu, kıpır kıpır yaz dizisi Sen Çal Kapımı 3. bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Fox TV'de.  Sen Çal Kapımı 3. bölüm izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

 

22-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar