Sen Çal Kapımı 34. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı 34. Bölüm izle
6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan Sen Çal Kapımı 34. bölüm izle; Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünü tek parça ve HD olarak izlemek için detaylar.

Sen Çal Kapımı 34. bölüm izle; Cumartesi günleri Fox Tv ekranlarında MF yapım imzası ile Altan Yıldız yönetmenliğinde çekilen cumartesinin en sevilen dizisi 6 Mart Cumartesi akşamı ekrana geliyor. Yayınlanan her yeni bölümü ile büyük bir gören Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Sen Çal Kapımı izleyicileri yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebilmek için merakla canlı yayın izleyebilecekleri sitelerde geziyor.

Sen Çal Kapımı son bölüm izle | Sen Çal Kapımı yeni bölüm izle

Siz de bu arayış içerisindeyseniz bu sayfadan son bölümü kolayca izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı dizisinin 34. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Konusu

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan ve İlayda Çevik gibi isimlerin rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak yukarıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümün özeti de sayfanın devamında yer alıyor.

Bu akşam yeni bölüm ile ekranlara gelecek dizide Selin artık Deniz'in Eda'ya olan duygularını daha fazla kaldıramaz. Serkan'a giderek Eda'nın tüm oyununu ortalığa serer. Üstelik onun en yakın arkadaşı iken aralarına aşk acısı girmiştir. Deniz'in ise takıntılı davranışları hızla ilerler ve Eda olanları halen göremiyecek kadar Serkan'a aşıktır. 

Serkan Eda hakkında bildiklerini söylemez. Gururlu aşık. Yavaş yavaş Eda'yı hatırlamaktadır ve Kendisi itiraf edene kadar da söylememeye kararlıdır. Bu sırada Serkan'ın masasına bir şekilde ulaşmış olan Selin ve Deniz'in öpüşme resimleri Selin'in eline ulaşır. Hemen Deniz'e haber veren Selin'in brilikte kuaracakları plan nedir? Eda ve Serkan 'ı bekleyen bu sosyopat tehlike nasıl son bulacak? 

06-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar