Sen Çal Kapımı 45. Bölüm İzle

Sen Çal Kapımı 45. Bölüm İzle
Kızı Kiraz ile beraber yaşamayı kabul den Serkan bunun için süre şartı koşar. Süre bitmeden baba olma durumunu seven Serkan bunu sürekli hale getirmek için çabalar.

Fox Tv’nin yaz sezonunda da devam eden romantik drama dizisi Sen Çal Kapımı 45. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Çarşamba akşamalrı yayınlanan Sen Çal Kapımı 45. yeni bölüme Serkan ve Kiraz'ın aile olma mücadelesi damga vuruyor. Aynı çatı altında yaşayan iliki baba kız olabilecek mi? Baba olma durumuna iyice alışan Serkan'ın amacı bu ilişkiyi sürekli hale getirmektir. Kiraz için birlikte yaşamayı kabul eden Eda ise beklenmedik aksilik karşısında ne yapacak? Krizi fırsata mı çevirecekler yoksa aile bağları başlamadan mı bitecek? serkan, Eda ve Kiraz'ın aile olmakla sınandığı Sen Çal Kapımı 45. yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Sen Çal Kapımı 45. Bölüm İzle 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Fox Tv yapımı Sen Çal Kapımı dizisi çarşamba günleri izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Kızı Kiraz ile beraber yaşamayı kabul den Serkan bununiçin süre şartı koşar. Süre bitmeden baba olma durumunu seven Serkan bunu sürekli hale getirmek için çabalar. Kızı Kiraz için birlikte yaşamayı kabul eden Eda ise aşka teslim olmak üzeredir. 

Kriz mi fırsat mı?

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Sen Çal Kapımı 45. yeni bölümde de romantizm ve gerilim had safhadadır. Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bilge Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan da eşlik ediyor.
Baba ve eş olmayı başta istemeyen ancak gittikçe sevmeye baaşlayan Serkan'ın amacı bu ilşkiyi kalıcı hale getirmektir. Kızı için ne lazım gelirse yapmaya karar veren Serkan'ın aksine Eda bu duruma mesafeli durmaktadır. Kızı için bu duruma katlansa da yeni bir aşkı kaldıracak gücü yoktur. Serkan ve Eda bir aile olmak için çabalarken başlarına hiç beklenmedik bir aksilik gelir. Aslında bir fırsat olan bu kriz onları birbirinden iyice uzaklaştırcak mı yoksa birbirine mi bağlayacak? Tüm soru ve cevaplarıyla Sen çal Kapımı 45. son bölümüyle 14 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'de Fox Tv. Keyifli seyirler.

14-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar