Sağlık Bakanı'ndan Sertap Erener'e teşekkür

Sağlık Bakanı'ndan Sertap Erener'e teşekkür
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ünlü şarkıcı Sertap Erener'e teşekkür geldi. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Erener'in seslendirdiği klibi paylaştı ve teşekkür etti.

Covid- 19 salgını dünyada büyük bir etki oluşturdu ve milyonlarca insan hayatını kaybetti. Türkiye'de de çok sayıda insanın ölümüyle sonuçlanan pandemi dönemi geliştirilen aşılarla aşılmaya çalışılıyor. Koronavirüse karşı tek silah olan aşı ise bazı kesimler tarafından protesto ediliyor. Türkiye'de aşılanma oranını yükseltmek için de başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere yetkililer aşı kampanyaları yapıyor. Medya ve sosyal medyanın da etkili bir şekilde kullanıldığı aşı çağrılarına bir destek de Sertap Erener'den geldi. Sertap Erener seslendirdiği 'Bu Son Olsun' şarkısı, aşının önemini anlatan bir klip eşliğinde verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bu klibi paylaştı ve Erener'e teşekkür etti.

Sertap Erener'den aşı klibi

Covid-19 pandemisi birçok noktada hayatı durdurdu. Uzun süren kapanma gibi tedbirler, maskeli dolaşma herkesi çok bunalttı. Ekonomik olarak da zorlu bir süreç geçiriliyor. Tüm bu sorunları aşmanın yolu ise geliştirilen aşıların bir an önce yaygınlaştırılması. Sağlık Bakanlığı bir süredir bu konuda ünlü isimlerden de yardım alıyor. Daha önce Ezgi Mola, Şener Şen, Haluk Bilginer, Dr. Mehmet Öz gibi ünlü isimlerle kamu spotları hazırlanmıştı. Bu isimler hazırlanan videolarda vatandaşları aşı olmaya davet ediyordu. Bu kez ünlü şarkıcı Sertap Erener bir şarkı ile aşı çağrısı yaptı.

Sertap Erener'e Fahrettin Koca'dan teşekkür

Sertap Erener'in seslendirdiği şarkı ve hazırlanan kliple vatandaşları aşı olmaya teşvik etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bu klibi paylaştı. Koca twitter hesabından yaptığı paylaşımına, "Rahmetli Cem Karaca’nın seslendirdiği “Bu Son Olsun” şarkısını yeni sözlerle yeniden yorumlayarak aşı kampanyamızın sesi olan Sertab Erener’e teşekkür ederim" notunu ekledi. Erener'in yorumladığı Bu Son Olsun şarkısı, aşı olmaya giden bir vatandaşın rol aldığı anlamlı bir kliple verildi. Hazırlanan klipte iş yerlerinin açılması, sevdiklerimizle rahatça görüşebilmek ve sokaklarda özgürce dolaşabilmek için aşı olmak gerektiği teması işlendi. Fahretten Koca'nın da paylaşımıyla Sertap Erener'in seslendirdiği şarkı sosyal medyada kısa sürede çok sayıda gösterim aldı.

14-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar