Nebahat Çehre’den Aydemir Akbaş Açıklaması

Nebahat Çehre’den Aydemir Akbaş Açıklaması
Usta oyuncu Aydemir Akbaş’ın evlenmek istediğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu şeklindeki açıklamasına Nebahat Çehre’den cevap geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla büyük bir itirafta bunan ve bu itirafıyla da magazin basınında ve sosyal medyada gündem olan ve hakkında çok konuşulan ve yazılan oyuncu Aydemir Akbaş’a itirafında yer verdiği Türk Sinemasının usta oyuncularından Nebahat Çehre’den cevap geldi. Aydemir Akbaş’ın “eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu” şeklindeki açıklaması bir anda magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve günlerce bu itiraf yazılıp çizilmiş ve hakkında yorumlar yapılmıştı. İki kez boşanan ve üç kez aynı kişiyle evlenen Aydemir Akbaş’ın bu itirafı yıllar sonra gelirken pek çok soruyu da içinde barındırmıştı. Bu açıklama ve itirafa cevap ise bugün geldi. Usta oyuncu Nebahat Çehre Nişantaşı’nda magazin muhabirlerine konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Şanssız Bir Açıklama

Aydemir Akbaş’ın geçtiğimiz günlerde Nebahat Çehre için kesinlikle onunla evlenirdim şeklindeki açıklamasına bugün usta oyuncu Nebahat Çehre’den karşılık geldi. Nebahat Çehre magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada “onore edip iltifat ettikten sonra arkasından onu söylemesi şanssızlık olmuş. Çok şanssız bir açıklama. Aslında kötü bir niyeti yok. Çünkü biz Yılmaz Güney’in sağ koluyduk. Ailecek görüştüğümüz bir insan. Galatasaray Lisesi mezunu çok iyi bir ailenin çocuğudur. Son zamanlarda böyle şeyler oluyor herhalde” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu Aydemir Akbaş’a kırgınlığı olup olmadığı şeklindeki bir soruya da “tabi ben ona kırılmam çünkü herkes anladı ne demek istediğini. Aramadım tabi belki o arayacak kırgınlık yok. Biz Yılmaz’la evli iken o da Beyhan ile evliydi. Çok sevdiğim insanlar. 65’li yıllardan tanışıyoruz resimlerde hepimiz tıfılız” ifadelerini kullandı.

Aydemir Akbaş Ne Demişti

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği röportajda usta oyuncu Aydemir Akbaş iki kez boşandığını ve üç kez evlendiğini evlendiği tek kadının da Beyhan olduğunu söylemişti. Usta oyuncu ardından da yıllardır hiçbir şekilde ifade etmediği bir şeyi söylemiş adeta itiraf etmişti. Aydemir Akbaş “eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu. Onun ev hanımlığına hayranım, gerçek bir kadındır” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler magazin basınında ve sosyal medyada gündem olmuş ve usta oyuncunun itirafı şeklinde duyurulmuştu.

14-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar