Sen Çal Kapımı 8. Bölüm İzle!

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm İzle!
Bu yaza damgasını vuran, aşk kokulu romantik komedi Sen Çal Kapımı 8. Bölüm bu akşam Fox Tv ekranlarında! Sen Çal Kapımı 8. Bölüm detayları haberimizde!

Fox TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve başrollerini Kerem Bursin İle Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı 8. Bölüm ile bu akşam yayınlanacak. Serkan Bolat ve Eda Yıldız'ın aşk merdivenlerini tırmandıkları bölümleri geride bırakırken bu akşam aralarına giren Kaan Karadağ tüm aşk kapılarını kapatacak mı? Bu akşam 8. Bölüm ile yayınlanacak olan Sen ÇAl Kapımı saat 20:00'de Fox ekranlarında. Dizinin tüm detayları haberimizde! 

Sen Çal Kapımı yaza damga vurdu!

MF Yapım'ın yaza damga vuran başarılı projesi Sen Çal Kapımı Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Sevilen isimler olan Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerde olduğu dizi, başarılı yönetmen Altan Dönmez tarafından çekiliyor. Ayşe Üner Kutlu'nun senaryosunu yazdığı dizide ana karakterler zengin ve medyatik Serkan Bolat ve maddi sıkıntılar içerisinde okumaya çalışan üniversite öğrencisi Eda. Sen Çal Kapımı Sekan ve Eda'nın yollarının kesişmesiyle yaşananları konu alıyor. Romantik komedi türünde bir yapım olan Sen Çal Kapımı yazın en çok izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı 8. Bölüm İzle!

Bu akşam 8. Bölüm ile sahne alacak Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan'ın üzerinde çalıştığı gizlilike değeri taşıyan Avize projesi Kaan Karadağ tarafından çalınıp Serkandan önce piyasaya sürülünce Dosyayı Serkan'ın evinden çıkaran tek kişi Eda sorumlu tutuluyor. Bu hayatta aşktan yaşamından ailesinden kendinden bile önce gelen işi Serkan için sekteye uğruyor. Serkan Eda'ya herkesin içinde bağırınca Eda da olduğu yeri tekediyor. 

Tabi bu durum Selin'in işine geliyor. Selin içeride ajan olarak kullanıldığının farkında olmayan Pırıl'dan Eda ve Serkan hakkındaki tüm olayları tek tek öğreniyor. Ferit ise Serkan'ın tek kalması haberinden sonra koltuğu sallanıyor. Serkan'ın milyon dolarlık projesinin patenti için çıkan pürüz ise tek bir kişi tarafından düzeltilebilir. Eda Yıldız. Fakat Eda Serkan'ın çaresizliğine dayanamayıp yardım mı edecek yoksa gururu kırıldığı için Serkan'ı terk miedacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Fox TV'de. Sen Çal Kapımı 8.bölümünü izlemek için yıkarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz! 

02-09-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar