Sen Çal Kapımı Dizisi İçin 2 İsimle Daha Anlaşıldı!

Sen Çal Kapımı Dizisi İçin 2 İsimle Daha Anlaşıldı!
Fox Tv'de yaz sezonunda yayınlanacak olan ve hazırlıkları başlayan Sen Çal Kapımı adlı dizinin hazırlıkları hızlandı. Dizi iki yeni oyuncuyla görüşmelere başladı. İşte detaylar!

Televizyon kanalları bir yandan koronavirüs sebebiyle günü kurtarmanın çarelerini ararken bir yandan da gelecek için çalışıyor ve proje üretmek için çalışmalar yapıyorlar. Her ne kadar şu an için önlerini pek göremeseler de yinede 24 saat esasına dayalı yayıncılık sektörü ne yazık ki tatil, bayram, ölüm hastalık dinlemiyor ve yayın devam ediyor. Bugün de yaşanılan bu. Salgın hastalık koronavirüs her yeri kasıp kavuruyor ama televizyonlar yine de yayınlarına devam ediyorlar. Yayıncı kanallar yaz aylarının planlamasını şimdiden yapmaya başlarken kanallara içerik üreten yapımcı firmalarda hazırlıklarını hızlandırma kararı aldı. Daha önce Can yaman’ın rol alacağı bay yanlış için hazırlıklar hızlandırılırken şimdi de MF yapım tarafından Fox Tv için hazırlıkları bir süre önce başlayan Sen Çal kapımı adlı dizi için hazırlıkların hızlandırılacağı öğrenildi. Bu amaçla cast görüşmelerine yeniden başlandı. İşte detaylar!

Sen Çal Kapımı İçin İki Yeni Oyuncu!

MF Yapım tarafından yaz dizisi olarak hazırlıkları başlayan ev Fox Tv için hazırlanan Sen çal kapımı adlı dizi için hazırlıklar yeniden hız kazandı. Yapımcı firma yaz dizisi olarak düşünülen ve herkesten önce yayına girerek ön almak isteyen yapım için daha önce başrol için kerem Bürsin ve Hande Erçel ile el sıkışmıştı. Fm Yapım şimdi de cast çalışmalarına yeniden başladı ve dizinin oyuncu kadrosunu oluşturmak için yeniden harekete geçti. Sen çal kapımı dizisi için bu bağlamda ilk olarak başarılı oyuncular Anıl İlter ve Bilge Önal için teklif götürüldüğü öğrenildi. İki oyuncunun projeyi henüz kabul edip etmediği bilinmezken iki oyuncunun da yüksel ihtimalle projeye tamam diyecekleri ve Sen Çal kapımı adlı dizide rol alacakları tahmin ediliyor.

Sen Çal Kapımı Künye!

Fox Tv için MF yapım tarafından hazırlıkları süren Sen Çal Kapımı bir yaz dizisi olarak düşünülüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda şimdilik Kerem Bürsin (İşadamı Serkan Bolat) ve Hande Erçel’le (Eda) el sıkışılırken dizinin senaristliğini Ayşe Üner Kutlu’nun üstleneceği açıklandı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise deneyimli yönetmen Ender Mıhlar’ın oturacağı öğrenilirken dizinin cast görüşmelerinin hemen ardından Mayıs ayı başlarında sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı tahmin ediliyor. Diziyle ilgili gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

15-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar