Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor?

Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor?
FOX TV'den ekrana gelen ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel'i buluşturan yaz dizisi Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor?

Yaz aylarında FOX TV ekranlarında olacak Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor? Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde izleyeceğimiz diziyle ilgili pek çok şey merak ediliyor. Bunların başında ise dizinin nerede çekildiği geliyor. Kısa bir süre sonra başlayacak dizinin nerede çekildiği izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte fragmanıyla dikkat çeken dizinin çekildiği yer.

Dizi izleyicileri tarafından beklenen dizi Sen Çal Kapımı, Eda ve Serkan'ın nefretle başlayan, zamanla büyük bir aşka dönüşecek hikayesini ekrana taşıyacak. Eda, aldığı bursla yurtdışındaki eğitimine devam etmektedir ama beklemediği bir şekilde kendisine verilen burs sona erdirilir. Ona bursu veren kişi, büyük bir holdingin varisi olan Serkan Bolat'tır. Serkan, Eda'ya verdiği bursu devam ettireceğini ancak karşılığında ondan, kendisiyle nişanlılık oyunu oynamasını ister. 2 ay boyunca çevresindeki insanlar onları nişanlı sanacaktır. Eda, büyük bir nefret beslediği Serkan'ın bu teklifini reddetse de şartlar nedeniyle kabul etmek zorunda kalır. Aralarında nefretten başka hiçbir şey olmayan ikili zaman geçtikçe birbirine alışacak ve daha da bağlanacaktır. 

Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor?

Romantizm ve komediyi harmanlayarak FOX TV'den ekrana gelek olan Sen Çal Kapımı dizisinin çekildiği yer izleyiciler tarafından araştırılıyor. Kısa zaman içerisinde ekranda olacak dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Dizinin çekimleri koronavirüs nedeniyle seyahat yasağının geldiği günlerde başladı. Bu nedenle başlarda yalnızca İstanbul'da çekim yapılabildi. Yasağın kalkmasının ardından Ege ya da Akdeniz bölgesinde de çekim yapılması bekleniyor.

Çekimlerin İstanbul'un hangi ilçelerinde yapılacağı ya da hangi mekanların kullanılacağı oldukça büyük bir merak konusu. Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri İstanbul'un tek bir bölgesinde yapılmayacak. Şehrin belirli ilçelerinde set kurulacak ve çekimler o bölgelerde yapılacak. Çekimlerin merkezinin ise Beykoz'da olduğu söyleniyor. O bölgede eski bir kundura fabrikası bulunuyor ve bu dizinin çekimlerinin de orada yapılıyor olması kuvvetle muhtemel. Oldukça merak edilen Sen Çal Kapımı dizisi Temmuz ayında FOX TV ekranlarında olacak. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolde yer aldığı dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar yaparken senaristliğini Ayşe Üner Kutlu üstleniyor. 

 

09-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler