Ramo'da değişim sürüyor! Gidenler ve gelenlerle son durum ne?

Ramo'da değişim sürüyor! Gidenler ve gelenlerle son durum ne?
Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerde olduğu Ramo dizisinin çekimlerinin başlayacağı tarih açıklandı. Dizinin kadrosunda ise önemli değişiklikler var. İşte detaylar!

BKM tarafından yapımcılığı üstlenilen Ramo dizisinin yeni bölümleri İstanbul’da çekilmeye başlanacak. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yaptığı dizi, yeni sezonda da ilgi çeken hikâyesini devam ettirecek. Ramo dizisi, koronavirüs salgını sebebiyle geçtiğimiz aylarda çekimlerini durdurmuştu. Temmuz ayında çekimlerine başlaması planlanan dizide bazı oyuncularla yollar ayrıldı. Daha önceki bölümleri Adana’da çekilen Ramo seti İstanbul'a taşındı. Aksiyon, aşk ve macera dolu hikâyesi ile dikkatleri üzerine çeken Ramo'nun yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Diziye yeni dahil olacak sürpriz isimler beklentileri daha da yükselterek ayrı bir heyecana sebep oldu. Dizinin teknik ekibinde ve oyuncu kadrosunda ise değişiklikler yaşanıyor.

Ramo’dan kimler ayrıldı?

Show TV'nin sevilen dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Ramo dizisinin devam edeceğini duyuruldu. Son zamanlarda bazı oyuncuların diziden ayrıldığı çeşitli sosyal medya hesaplarında yer almıştı. Bücür karakterini oynayan Deniz Gürzumar ise Instagramda yaptığı paylaşımda diziden ayrıldığını duyurmuştu. Ayrıca Boz karakterini canlandıran Görkem sevindik ve Süleyman karakterine hayat veren Hakan Salınmış’ın da diziye veda etme ihtimali olduğu belirtiliyor. Ayrılan oyuncularla ilgili haberler, dizinin final yapacağı yönünde bir algı oluşturmuştu. Fakat aksiyon dolu sahnelerin çokluğu, Ramo dizisinde ayrılanların ve yeni katılan oyuncu sirkülâsyonu normalleştiriyor. Diziye yeni sezonla birlikte birçok oyuncunun dâhil olması da bekleniyor. Ramo'ya yeni katılacak isimlerle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ramo’da değişim devam ediyor!

Show Tv’de devam eden başarılı dizi Ramo, yeni sezona oyuncu ve mekan değişikliklerinin dışında senarist ve yönetmen değişiklikleriyle devam ediyor. Daha önceki bölümlerinin senaristliğini yapan Yılmaz Şahin, Ramo dizisinin yeni bölümlerinde yer almayacak. Dizinin yeni bölümleri için yönetmen değişikliğine de gidildi. Dizinin yönetmenliğini yapan Yağız Alp Akaydın da artık yönetmen koltuğunda olmayacak. Temmuz ayından sonra çekime başlaması düşülen Ramo’nun yeni bölüm senaryolarını Rüya İşçileri grubundan İlker Aslan ve Barış Erdoğan kaleme alacak. Dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın’ın yerine ise yeni sezonda M. Çağatay Tosun'la anlaşıldı.

08-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar